Samo za emotivce: Ove rase pasa će vam pružiti najviše ljubavi

13.08.2023

09:21

0

Autor: K. B.

Ako želite psa koji će vas obasipati nežnošću i ljubavlju, ove rase su pravi izbor za vas

Samo za emotivce: Ove rase pasa će vam pružiti najviše ljubavi
Copyright Freepik

Svi ljubitelji pasa znaju koliko je ta veza posebna i nezamenljiva. Pseći saputnici su tu da nam pruže bezuslovnu ljubav, vernost i radost. Ako ste pravi emotivac i tražite četvoronožnog prijatelja koji će vas preplaviti nežnošću, odanšću i bezgraničnom ljubavlju, onda su određene rase pasa pravi izbor za vas.

Freepik
 
  • Labrador retriver: Ova rasa je poznata po svojoj neodoljivoj prijateljskoj prirodi. Labradore odlikuje veliko srce i spremnost da budu uz svoje vlasnike u svakom trenutku. Oni su privrženi, veseli i vole da se maze, pružajući vam toplinu koja će vas uvek oraspoložiti.
  • Zlatni retriver: Ovo su pravi anđeli među psima. Zlatni retriveri su neverovatno ljubazni i pažljivi, što ih čini sjajnim saputnicima za emotivne duše. Oni su izuzetno posvećeni svojim vlasnicima i uvek su spremni da pruže podršku i ljubav.
  • Kavalirski španijel: Ova rasa je prava oličenja nežnosti. Kavalirski španijeli su ne samo izuzetno slatki, već i veoma osetljivi na emocionalne potrebe svojih vlasnika. Oni će vam pružiti toliko nežnosti i pažnje da ćete se osećati posebno svaki put kada su u vašem blizini.
  • Bernski planinski pas: Ove krupne i nežne duše su pravi emotivci. Bernski planinski psi su izuzetno naklonjeni svojim vlasnicima i vole da budu deo porodičnih aktivnosti. Njihova prisutnost je poput terapeutske podrške, pružajući vam osećaj smirenosti i ljubavi.
  • Mops: Iza svojih komičnih izraza, mopsi kriju ogromno srce. Oni su vrlo vezani za svoje vlasnike i vole da budu u centru pažnje. Mopsi će vas svojom prisutnošću nasmejati i pružiti vam nežnost koju samo oni mogu.
  • Bolonjski pas: Ovaj mali krzneni prijatelj je istinski ljubitelj maženja. Bolonjski pas će vam pružiti puno nežnosti i pažnje, uz svoju veselu i pozitivnu prirodu koja će vas uvek oraspoložiti.
  • Šetlandski ovčar: Ova rasa je notorna po svom bliskom odnosu s vlasnicima. Šetlandski ovčari su vrlo privrženi i inteligentni, što ih čini izvanrednim saputnicima za sve koji vole da dele svoje emocije s psima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike