Vlasnica je na zanimljiv način naučila psa da vrši nuždu van kuće (VIDEO)

03.06.2023

10:52

0

Autor: K. B.

Pas je brzinom svetlosti savladao trik

Vlasnica je na zanimljiv način naučila psa da vrši nuždu van kuće (VIDEO)
Copyright Freepik

Korisnica TikTok-a nedavno je podelila neverovatan snimak svog četvoromesečnog šteneta australijskog ovčara po imenu Maršal. Video je do sada pregledan više od 6 miliona puta na ovoj društvenoj mreži, a prikupio je preko milion lajkova.

U ovom zanimljivom videu ona otkriva jednostavan trik kojim je svoje štene naučila da vrši nuždu napolju. Čim je dovela Maršala kući, počela je da ga obučava da zvoni svaki put kada treba da ode u kupatilo.

Svaki put kada bi izašli iz kuće, ohrabrivala ga je da pozvoni, a vremenom je saznao da zvono znači da treba da ode u kupatilo. Sada, kada oseti potrebu da ode u toalet, štene zvoni ispred vrata i strpljivo čeka da ga vlasnici puste napolje.

 

@kennedybriastar This was the best thing we bought when we brought Marshall home. He picked it up so quickly and I think it helped him become potty trained so quickly! Highly recommend trying this with your dog and especially your puppy. #puppytraining #puppytips #pottytrainghack #puppytiktok #puppylife #aussiepuppy #dogsoftiktok #puppiesoftiktok @Mountain Marshall ♬ Little Things - Adrian Berenguer

 

Vlasnici pasa su podelili slična iskustva koja su imali sa ovom metodom obuke:

- Isto smo uradili sa našim australijskim ovčarom kada je imao 2 meseca! Posle nekoliko godina postao je previše pametan i počeo je da zvoni 800 puta dnevno samo da bi ga pustili da istražuje.

- Moj pas bi samo zvonio da izlazim iz kuće svake dve sekunde.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike