Momak tužio devojku jer je posle raskida zadržala psa: Evo koliku je odštetu dobio (VIDEO)

20.05.2023

09:18

0

Autor: K. O.

I da li ju je stvarno zaslužio

Momak tužio devojku jer je posle raskida zadržala psa: Evo koliku je odštetu dobio (VIDEO)
profimedia-0231224880 - Copyright Profimedia

Raskid nije lak i podrazumeva mnogo odluka, od toga ko će se iseliti, do toga kome će šta pripasti. A kad se u to umeša ljubimac, onda se stvari dodatno komplikuju.

Briga o ljubimcu često se ispreči kao veliki problem između bivših partnera, a najčešće liči na borbu za starateljstvo nad decom.

Tako je Erin Confortini otkrila da prolazi kroz pravu dramu nakon prekida s dečkom upravo zbog psa. Naime, bivši ju je tužio jer je ona zadržala psa. Pa je sudskim putem zatražio odštetu u iznosu od 5.000 dolara ili 4.620 eura.

Ona je svoju priču podelila na TikToku, ispričavši da su zajedno živeli oko godinu dana, te da su posedovali zlatnu retriverku Belu. Dve nedelje pre raskida stalno su se svađali. Kad joj je sada već bivši dečko saopštio da raskida sa njom, Erin je bilo stalo samo do toga ko će zadržati psa.

Freepik
 

- Rekao mi je da je on uzima i da je nikada više neću videti. Tražio je da se s njom pozdravim, nakon čega sam se ja rasplakala. Znao je da je to jedini način da me povredi. Nije mi dao psa, pa sam pozvala policiju, a bivši mi je na kraju dopustio da je zadržim taj dan. Policija nije htela da se meša i rekli su nam da moramo sami da se dogovorimo oko toga ko će brinuti o Beli, ispričala je na TikToku u videu koji je pogledalo više od 3,5 miliona puta.

 

@itserinconfortini Replying to @courtney kinn ♬ original sound - Erin

 

Erin je objasnila da se nadala dogovoru oko zajedničkog starateljstva, ali njen bivši na to nije pristajao. Angažovala je i advokata koji joj je pomogao da sastavi sporazum o vlasništvu nad Belom, ali njen bivši nije hteo da potpiše. Mesec dana kasnije dobila je sudske papire, odnosno obaveštenje o tužbi koju je podigao njen bivši partner.

- Platila sam mu kako bih sačuvala svoj mir i zadržala Belu, iako sam oduvek ja bila primarni vlasnik psa. Hranim je tri puta dnevno, kupam i vodim u šetnje. On nije učinio ništa i još traži novac - rekla je ona na kraju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike