Dobro jutro svima, pa i ovom preslatkom psu koji, zajedno sa svojom vlasnicom, vežba jogu (VIDEO)

19.05.2022

07:21

0

Najlepša stvar koju ćete videti ovog jutra

Dobro jutro svima, pa i ovom preslatkom psu koji, zajedno sa svojom vlasnicom, vežba jogu (VIDEO)
Australijski ovčar - Copyright Pixabay

Sigurno ste više puta videli situacije u kojima psi oponašaju svoje vlasnike. Nema tu ničeg neobičnog, pogotovo jer se podrazumeva da vlasnici i njihovi ljubimci provode dosta vremena zajedno.

Bilo je raznih situacija, od načina na koji neko leži, preko načina na koji hoda, a nekada uspeju da skinu i "glas" svojih vlasnika.

Ovoga puta, međutim, imamo priliku da vidimo kako izgleda kada pas zajedno sa svojom vlasnicom vežba, ni manje ni više nego jogu. Ne uspevate da zamislite? Isprva ni mi nismo verovali, ali dobra stvar je ta što će vam, što ga više budete gledali, ovaj video biti sve simpatičniji.

Naime, u snimku možemo videti psa i njegovu vlasnicu kako rade jutarnju jogu. Tačnije dogu (dog - pas na engleskom, prim. prev).

I da, Sikret, kako se pas zove, je "poskidala" sve pokrete i poze i u stopu prati vlasnicu, ali ako ste mislili da joj je bilo lako, pogrešili ste.

- Još malo jednostavne jutarnje Doge. Sikret već neko vreme radi na poslednjoj pozi, ali mislim da se konačno snašla. U početku joj je bilo teško da drži šape a da se ne otkotrlja na jednu ili drugu stranu, ali je naučila da održi balans - napisala je vlasnica ove slatkice u opisu videa koji je objavila na društvenoj mreži "Instagram".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike