Otkriveno ko je najčešće uzbuđen na poslu: Istraživanje otkriva starosnu grupu sa najviše intimnih odnosa među kolegama

28.02.2024

22:26

0

Autor: K. B.

Prema istraživanju koje je obuhvatilo 2.000 zaposlenih, rezultati ukazuju da mlađi ljudi pokazuju manju sklonost intimnim odnosima na radnom mestu

Otkriveno ko je najčešće uzbuđen na poslu: Istraživanje otkriva starosnu grupu sa najviše intimnih odnosa među kolegama
Copyright Profimedia

Kompanija Durek sprovela je anketu među radnicima različitih uzrasta, a rezultati su otkrili da su najstariji zaposleni, stariji od 65 godina, najaktivniji u intimnim odnosima na poslu.

Prema istraživanju, manje od 7 odsto ispitanika u svim starosnim grupama priznalo je da su u protekloj godini imali seksualne odnose sa kolegama na poslu.

Međutim, među najstarijom starosnom grupom, onima starijima od 60 godina, taj procenat raste na 9 odsto. Jedan ispitanik je čak naveo da se na Božićnoj zabavi upustio u intimne odnose sa kolegama od 68 i 58 godina, hvatajući ih u nezgodnom položaju.

Profimedia
 

"Treba da ode u penziju, ali su ga zadržali na poslu. Mislim da je i u tim godinama dobar u svemu", šaljivo je komentarisao Alan Somervil iz Edinburga, star 45 godina. S druge strane, najmanje intimnih odnosa na poslu ima zaposleni u generaciji Z, gde samo 5 odsto ispitanika starosti od 18 do 24 godine priznaje ovakav oblik zabave.

Ovi rezultati su u suprotnosti sa uobičajenim percepcijama o mladima koji se zabavljaju na radnom mestu, kao što se često prikazuje u medijima, na primer, u seriji "Odela". Iako filmovi poput "Vuka sa Volstrita", "Skandala" i "Sekretar" prikazuju kancelarijske romanse, istraživanje kompanije Durek sugeriše da su stariji zaposleni češće skloni ovakvim odnosima u realnom životu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike