Policajka koja je spavala sa šestoricom kolega dobila ponudu da nastupi u striptiz klubu: Za jedno veče mogla bi da zaradi 10.000 dolara

27.01.2023

21:06

0

Pošto je izgubila posao vlasnik bara joj se javio sa izazovnom ponudom

Policajka koja je spavala sa šestoricom kolega dobila ponudu da nastupi u striptiz klubu: Za jedno veče mogla bi da zaradi 10.000 dolara
Copyright Prinstcreen Twitter

Policajcka iz Tenesija koja je dobila otkaz nakon seksa sa šest kolega dok je bila na dužnosti dobila je ponudu za novi posao.

Megan Hol je, pošto je njena priča odjeknula u medijima, ponuđeno 10.000 dolara za nastup u jednom striptiz klubu u Nešvilu.

Kada je rukovodstvo kluba čulo da je kolegama slala eksplicitne fotografije i da je imala odnose sa jednom kolegom i njegovom suprugom, oralni seks u policijskoj stanici i druge aktivnosti, odlučilo je da joj se obrati.

Klub pod nazivom Dežavu šougrls ponudio joj je pozornicu na jednu noć.

- Hoćemo je u Dežavuu u Nešvilu 17. marta. Dva nastupa za 5.000 dolara po nastupu - rekao je za "Skup Nešvil" direktor striptiz kluba Majkl Duram.

- Već su me napadali moralisti zbog ove ponude. Ali ona više nije zaposlena policijskoj upravi. Sada može da izabere šta je za nju finansijski najisplativije - dodao je i uputio joj poziv povodom 34. godišnjice rada kluba.

 

 

Hol je u medije dospela kada je interna istraga otkrila seks aferu u policiji, a kasnije je utvrđeno i da je Hol svojim kolegama govorila da je u "otvorenom braku".

Upražnjavala je oralni seks s kolegama dok su bili na dužnosti i upuštala se sa njima u seksualne odnose.

Do intmnih susreta dolazilo je u hotelima, na kućnim zabavama, ali i u policijskoj stanici.

Seks skandal doveo je do niza otkaza, pa su tako otpušteni Megan Hol, Luis Pauel, Huan Lugo, Taj Makgauan i Seneka Šilds. Patrik Maljoko i Leri Holadej zaradili su suspenzije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike