Otkrivamo ključ uspeha za savršen intimni odnos: Tajna je u šestominutnom pravilu, evo šta kažu žene

18.02.2024

21:11

1

Autor: K. B.

Iako ne postoji univerzalna formula za savršen seks, jer svako od nas ima različite preferencije u krevetu, čini se da postoji ključni element na koji se dame uglavnom slažu da im je potreban kako bi postigle potpuno zadovoljstvo u intimnom odnosu

Otkrivamo ključ uspeha za savršen intimni odnos: Tajna je u šestominutnom pravilu, evo šta kažu žene
Copyright Profimedia

Nedavno istraživanje sprovedeno u Kanadi, u kojem je učestvovalo oko 1.500 žena, otkriva da žene najviše uživaju u seksualnom činu kada im partner pruži adekvatnu predigru, i to u trajanju od najmanje šest minuta. Iako mnoge žene ne bi imale ništa protiv da predigra traje i duže, ovo se čini kao minimum potreban da bi zaista bile zadovoljne i ispunjene.

Istraživanje takođe ukazuje na još jedan ključni aspekt. Dame smatraju seksualni odnos kvalitetnijim ukoliko njihov partner nakon "glavnog čina" ostane u krevetu još neko vreme, kako bi se mazili ili jednostavno uživali u prisnosti. Seksolozi objašnjavaju da fizički kontakt produbljuje emocionalnu bliskost među parovima, čime seksualni odnos postaje ispunjeniji i bolji.

Profimedia
 

Dakle, dragi muškarci, umesto naglog pristupa akciji, preporučuje se izdvojiti nekoliko minuta za mazanje i uživanje u intimnom dodiru. To će vas oboje pripremiti i uneti u pravo raspoloženje za ono što sledi. Neka ovo istraživanje bude podsetnik na važnost međusobnog razumevanja i pažnje u seksualnom odnosu kako biste zajedno postigli maksimalno zadovoljstvo i intimnost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike