Mudra žena je temelj svake porodice: Zahtevi koje nikad neće tražiti od partnera

07.01.2024

13:31

0

Autor: V. I.

Snažne žene su svesne da između partnera postoje određene razlike i da neke stvari nikad ne bi trebalo da traže od svojih partnera

Mudra žena je temelj svake porodice: Zahtevi koje nikad neće tražiti od partnera
Copyright Profimedia

Ljudi se oduvek pitaju u čemu je tajna mudrih snažnih žena koje zadržavaju svoje muškarce pored sebe u uspešnom i kvalitetom odnosu. Bilo da su u vezi ili pak solo, mudre žene dobro poznaju sebe, svesne su svojih vrednosti imaju samopouzdanje, a sve to omogućava im da vode ispunjen život. Da bi izgradile odnos zasnovan na ljubavi, poverenju i poštovanju, mudre jake ćene neke stvari nikada ne bi tražile od svog muškarca.

Freepik
 

Da vodi njene bitke

Veoma je važno da se sa partnerom osećate prijatno i bezbedno, ali to ne znači da on treba da vodi sve vaše bitke i da vas spasava od neprijatnih situacija na poslu ili da uskače kada se svađate sa prijateljima.

Da ne viđa svoje prijatelje

Kada su u pitanju veze, važno je zapamtiti da oba partnera, bez obzira na to koliko se vole, treba da imaju svoje živote van veze. Mudra žena nikada neće sprečiti muškarca da se druži sa prijateljima ili da uživa u nekim svojim hobijima i aktivnostima. Sve dok ima vremena za vas, pustite ga da radi svoje kad ste razdvojeni.

Da je vodi svuda sa sobom

Bilo da je u pitanju posao, porodica ili njegovi prijatelji, normalno je da vaš partner ima život izvan onog koji deli sa vama. Nervoza što vas nije pozvao da mu se pridružite na piću sa kolegama sa posla ili da se družite sa momcima u kladionici samo će vas učiniti nesigurnim.

Da joj bude drugarica

Kada se žene okupe, pričaju o svemu. Kada su u pitanju momci, oni se samo druže. Naravno, otvorena komunikacija je ključna za održavanje zdrave veze, ali nemojte se ljutiti na svog partnera ako nije zainteresovan kada mu pričate o prekreatkoj suknji svoje koleginie ili neuspelim vezama vaših prijatelja. Takvi ženski razgovori mu jednostavno nisu zanimljivi.

Profimedia
 

Da dokaže da mu je stalo

Jedno je tražiti od partnera određenu uslugu, a drugo je naterati ga da uradi nešto što mu može biti neprijatno samo da bi vam dokazao da mu je stalo do vas. Recimo, da ide s vama tamo gde ne želi ili da priča drugima nešto s čim se ne slaže.

Da se promeni

Zamoliti svog partnera da promeni svoju ličnost ili život uopšte je veliko ne-ne u svakoj vezi. Bilo da je u pitanju njegov izgled, karijera ili prijatelji, nikada ne bi trebalo da tražite od partnera da donosi odluke koje nisu u skladu sa njegovim željama. Jednom kada počnete da razmišljate o svom momku kao o svom projektu, a ne o partneru, i ukažete na nedostatke koje biste želeli da popravi, vaša veza će krenuti nizbrdo. Jaka žena to nikada ne bi uradila.

Da loše govori o svojoj porodici

Bez obzira kakva je njegova porodica, žena nikada ne bi trebalo da prisiljava svog partnera da govori loše o njima. Čak i ako je njegova majka noćna mora, ako želite da budete sa njim, morate je prihvatiti. Osim ako on to ne pominje, nivo disfunkcije njegove porodice ne bi trebalo da bude tema o kojoj možete ogovarati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike