Svingeri otkrili svoje tajne: Iako parovi stalno dolaze kod nas, komšije se žale zbog buke, pa ipak imamo pravila

15.12.2023

22:18

0

Autor: V. I.

Bračni par otkriva šta se dešava iza zatvorenih vrata njihove spavaće sobe

Svingeri otkrili svoje tajne: Iako parovi stalno dolaze kod nas, komšije se žale zbog buke, pa ipak imamo pravila
Copyright Pexels

Bračni par Mark i Džen (35) Džejms iz Irlama u Mančesteru godinama su svingeri, ali priznaju da se njihove komšije žale na buku iz njihovog stana.

"Drugi parovi dolaze u našu kuću otprilike jednom nedeljno. Mnogo bismo voleli kad bismo našli neki par iz naše ulice, maštam da gledam svog muža kako se igra s komšijama“, priznala je Džen.

Mark i Džen upoznali su se u baru pre tri godine i ubrzo ušli u otvorenu vezu, nakon što je Džen ideju dobila od prijatelja koji praktikuje veze sa više ljudi istovremeno.

"To me je navelo da razgovaram s Markom o svojoj fantaziji o zameni partnera. Nismo želeli treću osobu u našoj vezi, ali smo oboje bili otvoreni i spremni da se zabavimo. Oboje smo imali trojke kada smo bili slobodni, tako da smo i kao par poželeli da dodamo malo zabave u našu vezu“, istakla je Džen.

Njih dvoje su prvi put otišli ​​na svingersku žurku u leto 2021. godine, a Džen je priznala da je bila toliko nervozna da je dobila osip na vratu.

"Dogovorili smo se, međutim, da ćemo ući na deset minuta i odmah otići ako se nekom od nas ne sviđa. Ali, svi su bili super, super smo se proveli. Išli smo sa idejom da možemo da budemo intimni tamo pred svim tim ljudima, ali na kraju večeri sam pitala Marka da li je u redu da pozovem drugog muškarca, on je pristao, pa smo imali trojku", rekla je ona.

Par je odmah shvatio da je svingeraj prava stvar za njih i za nekoliko nedelja otvorili su vrata svog doma drugim parovima.

"I dalje idemo na žurke, ali ako tamo sretnemo parove sa kojima se povežemo, pozovemo ih kod nas na intimno druženje. Sada smo dobro poznati na svingerskoj sceni, pa nas ponekad zovu parovi koji traže svoje prvo svingersko iskustvo. Prvo popijemo piće i isprobavamo provokativni donji veš. Ako je drugi par iskusan, brzo se selimo u spavaću sobu, ali ako su novi, stvari idu malo sporije", podelila je Džen.

"Sve se dešava u spavaćoj sobi, dosta svingera koristi celu kuću, ali mi imamo psa, tako da ne radimo intimne stvari van spavaće sobe. Imamo pravilo da smo uvek oboje uključeni, niko od nas ne ide bez onog drugog s drugim parom ili jednom osobom. Možda ćemo promeniti partnera, ali uvek smo oboje u sobi. Ostali svingeri imaju drugačija pravila, ali ovo funkcioniše za nas", dodala je ona.

Džen je otkrila da su svingeri opušteni i zabavni, a da je u svingerskoj zajednici važan pristanak, odnosno da se moraju poštovati granice drugih.

"Svaki svinger bi lagao kada bi rekao da nikada nije bio ljubomoran, ali mi znamo kako da očuvamo našu vezu zdravom. Na primer, čak i kada bismo se moj muž i ja dogovorili da nam neki par dođe, ukoliko zbog zauzetosti te nedelje nismo bili intimni jedno sadrugim, otkazujemo planove i posvećujemo se jedno na drugom“, istakla je Džen za The Sun.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike