Kakvi su u krevetu muškarci koji nose uniforme? Ko je strastven, a ko spor?

04.12.2023

22:21

0

Autor: K. B.

Muškarci u uniformi često se smatraju boljim ljubavnicima prema jednom američkom istraživanju

Kakvi su u krevetu muškarci koji nose uniforme? Ko je strastven, a ko spor?
Copyright Profimedia

Različite profesije utiču na njihov seksualni život, stvarajući utisak gotovo kao afrodizijak kod žena. Evo kako su dame opisale svoje ljubavnike:

Vojnici

Vojnici su strastveni ljubavnici, teško prihvataju nezainteresovanost partnerke za seks. Iako ne pokazuju izuzetnu izdržljivost, umeju dobro "zagrejati" svoje partnerke. Vole nežnost, pažnju i znaju uzvratiti ljubav.

Policajci

Policajci se smatraju dobrim ljubavnicima, ali iznenađujuće vole nežnost i mazanje. Iako su vešti u oralnom seksu, posvećuju malo pažnje predigri i pokazuju se sebičnima, stavljajući svoje zadovoljstvo iznad partnerkinog.

Vatrogasci

Vatrogasci se ističu u korišćenju seks-igračaka, voleći da nagovaraju partnerke. Iako su strastveni, žene se žale da su ponekad naporni i da seks s njima može biti prekratak.

Profimedia
 

Lekari

Lekari su nežni i romantični u krevetu, vešti u oralnom seksu, ali skloni kraćem trajanju seksualnog odnosa. Ipak, aktivni su i često se upuštaju u seks.

Radnici (posebno zanatlije)

Radnici, posebno zanatlije, su radoznali u seksu i često iznenađuju svoje partnerke novim idejama. Nisu nužno najveštiji, ali pružaju avanturistički pristup seksu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike