Zapanjujući podaci istraživanja: Tajna afera kao ključ za dramatično poboljšanje odnosa u braku

24.11.2023

13:33

0

Autor: V. I.

Da li odlaskom kod ljubavnika ili ljubavnice zapravo osiguravate trajnost vašeg odnosa sa supružnikom

Zapanjujući podaci istraživanja: Tajna afera kao ključ za dramatično poboljšanje odnosa u braku
Copyright Profimedia

Afera je dobra za vaš brak, rezultat je nedavno sprovedene studije za istraživanje odnosa između supružnika. Anekta sajta za vanbračne sastanke illicitencounters.com od 1.400 bračnih drugova koji su priznali da su varali partnera pokazala je da je 72 odsto njih reklo da se njihov odnos sa mužem ili ženom "dramatično poboljšao" otkako su se upustili ljubavnu aferu. Čak 52 odsto njih je reklo da se njihov seksualni život sa supružnikom poboljšao otkako su počeli da ih varaju.

Umesto da budu intimni samo jednom ili dva puta mesečno sa svojim partnerom, bili su nezastiti i imalu su odnose i do šest puta mesečno, što je tri puta više nego inače.

Profimedia
 

U isto vreme, oni su se viđali sa svojim tajnim ljubavnikom ili ljubavnicom najmanje šest puta mesečno, što je povećavalo njihov skor na 12 odnosa mesečno.

Studija je dalje pokazala da je devet od deset anketiranih koji su imali vezu priznalo da i dalje imaju seks sa svojim partnerom. Upitani da li su imali više ili manje seksa sa svojim partnerom otkako su započeli aferu, 52 odsto odgovorilo je da su imali više, samo 23 odsto reklo da su imali manje seksa, a 25 odsto je reklo da je to ostalo otprilike isto.

Kakav je vaš stav prema ovakvom načinu da se poboljšaju odnosi u braku?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike