U moru ružnih vesti, evo lepe! Snimak bake i deke koji se i dalje vole postao viralan: "Želim bar jedan ovakav dan godišnje kad ostarim"

10.11.2023

18:30

0

Autor: M. Vu.

U snimku koji nosi snažnu poruku, deda ne gubi iz vida suštinske vrednosti ljubavi, pažnje i poštovanja prema svojoj supruzi

U moru ružnih vesti, evo lepe! Snimak bake i deke koji se i dalje vole postao viralan: "Želim bar jedan ovakav dan godišnje kad ostarim"
Srećan par oduševio mnoge - Copyright Instagram printscreen

Na nedavno objavljenom videu zabeleženom u Rumuniji, oživljava se vera u ljubav i poštovanje kroz priču vremešnog para koji je pravi primer trajne ljubavi.

U snimku koji nosi snažnu poruku, deda ne gubi iz vida suštinske vrednosti ljubavi, pažnje i poštovanja prema svojoj supruzi. Njihov odnos je svedočanstvo o tome koliko ove vrednosti mogu ojačati tokom vremena. Osmeh na licu bake jasno govori o dubokom zadovoljstvu i ljubavi koju deli sa svojim suprugom, čime se podseća sve one koji sumnjaju u moć pravog partnerstva.

 

 

"Nadam se da ću imati bar jedan ovakav dan godišnje kad ostarim", "Životni cilj", "Moj muž i ja u budućnosti", "Nadam se da ću naći svoju drugu polovinu i biti srećna kao njih dvoje", "Pozdrav iz Srbije", "Provode zajedno vreme kao pravi blagoslov", "Preživeli su teška vremena, ali su ostali zajedno, nadam se da će poživeti što duže. Bog ih blagoslovio", komentarišu na Instagramu, gde ima reakcija na engelskom, grčkom, srpskom i naravno rumunskom jeziku.

Baki i deki sa snimka svaka čast!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike