Vladimira je Marina odgajala od sedme godine a onda se udala za njega! Otac mladića: Imali su odnose dok sam ja bio kod kuće (FOTO)

31.10.2023

13:16

0

Prevarantkinja je udata za sina svog supruga koga je odgajila od sedme godine i sada ima dvoje dece sa njim

Vladimira je Marina odgajala od sedme godine a onda se udala za njega! Otac mladića: Imali su odnose dok sam ja bio kod kuće (FOTO)
Instagram printscreen/marina_balmasheva - Copyright Instagram printscreen/marina_balmasheva

Ruska influenserka za mršavljenje, Marina Balmaševa (37), šokirala je javnost nakon što je priznala da je prevarila svog muža, Alekseja Šavirina, sa njegovim sinom Vladimirom, sa kojim sada ima dvoje dece. Marina je nekad bila majka mladiću koji sada ima 23 godine, jer ga je odgajila od sedme godine, ali njihova dinamika se drastično promenila.

Balmaševa i mlađi Šavirin trenutno žive srećno u Krasnodaru, blizu Ukrajine. Njihova veza i porodični život postali su redovne objave na Instagramu influenserke, gde Marina detaljno opisuje njihov novi život zajedno. Ona često deli intimne detalje njihove svakodnevnice, opisujući Vladimira kao čoveka "sa najčarobnijim plavim očima na svetu", ali i kritikuje ga kada je "nespretan" sa bebom ili kada ne zadrži posao.

 

 

Ranije je Marina bila u braku sa Aleksejem Šavirinom, Vladimirovim ocem. Par je zajedno usvojio petoro dece. Aleksej, koji je sada slomljen, dao je nekoliko oštrih intervjua otkrivajući detalje ove neobične ljubavne priče. 

"Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije bila sa mojim sinom", izjavio je on.

Marina, koja je stekla popularnost kroz svoj rad na društvenim mrežama, otvoreno govori o tome kako podržava svoju porodicu novcem koji zarađuje online.

"Toliko ljudi mi govori da koristim šminku i druge trikove zbog svog mladog muža. Ali on se zaljubio u mene sa svim mojim nesavršenostima", rekla je ona.

 

 

Balmaševa je takođe otkrila da je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju razvoda od Vladimira.

 

 

Priča o ovom nekonvencionalnom ljubavnom trouglu i dalje privlači pažnju javnosti, kako u Rusiji, tako i širom sveta.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike