Horoskopski znaci koji se najčešće nađu u ljubavnom trouglu: Zašto prosto, kad može komplikovano?

06.05.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Zbog svojih osobina češće se nađu u zamršenim situacijama

Horoskopski znaci koji se najčešće nađu u ljubavnom trouglu: Zašto prosto, kad može komplikovano?
Sumrak saga - Copyright Profimedia

Ljubavni trougao zvuči kao komplikovana situacija. A takvi ljubavni odnosi često su tema filmova, pesama i književnosti, a neretko se dešavaju i u stvarnom životu.

Iako ovako nešto može da zadesi svaki horoskopski znak, postoje neki koji se zbog svojih osobina češće nađu u ovim zamršenim situacijama.

I to su ova tri horoskopska znaka.

Blizanci

Kako su poznati po svojoj radoznalosti i komunikativnosti, dešava se da ih njihova želja za novim iskustvima i avanturama vodi u komplikovane situacije. Često se nađu u situaciji u kojoj se moraju odlučiti između dve ili više ljubavnih opcija. Blizanci, takođe vole flert i često stvaraju duboke emocionalne veze s više ljudi istovremeno, što ih čini sklonima ljubavnim trouglovima.

Profimedia
 

Vaga 

Iako je ovaj znak prirodni diplomata i teži uravnoteženim i harmoničnim odnosima, dešava se da ga njegova nesigurnost i neodlučnost dovede u situacije u kojima se teško odlučuju između dvoje ljudi. Vage su takođe sklone da idealizuju ljubavi i partnera, što može dovesti do nezadovoljstva u vezi i potrage za nečim "boljim" ili "idealnim" te rezultirati ljubavnim trouglom.

Strelac

Poznati su po svojoj želji za slobodom, avanturama i intelektualnim rastom. Često sklapaju prijateljstva i veze s ljudima iz različitih krajeva sveta, što može dovesti do složenih emocionalnih situacija. Krasi ih avanturistički duh u ljubavi, što ih često stavlja u ljubavne trouglove.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike