Urnebesan izveštaj lekara: Švalerska je muka pregolema - Zemunca jurio muž ljubavnice

04.10.2023

12:39

0

Autor: V. I.

Celo osoblje u Kliničkom centru se cepalo od smeha, iako je pacijent kukao na sav glas zbog rutinske procedure

Urnebesan izveštaj lekara: Švalerska je muka pregolema - Zemunca jurio muž ljubavnice
Copyright Profimedia

Lekari iz Kliničko-bolničkog centra Zemun u Beogradu svakodnevno se susreću s urnebesnim razlozima zbog kojih im dolaze pacijenti - od raznoraznih predmeta zaglavljenih u genitalijama do progutanih stvari te nesreća koje su uzrokovane neobičnim okolnostima.

Tako je kao urgentni slučaj došao V. M. iz Zemuna, koji se žalio na desno koleno koje je bilo otečeno kao balon za dečje rođendane. Kao razlog dežurnom lekaru je naveo da je "udario desno koleno prilikom bežanja od ljubavnice".

24sedam
 

 

Da su neverstva u Srba učestala pojava, a i da zbog njih stradaju neverne strane dokazao je i još luđi komentar lekara koji nije uspeo da terapiju sprovede do kraja jer je mučeni švaler toliko urlao na sav glas od bolova da se mogla izvući samo minimalna količina sukrvice.

Očigledno iznerviran ponašanjem, lekar je napisao:

"ZATO ŠTO JE PLAČIPIČKA, NIJE MOGLO DA SE IZVUČE VIŠE!!!!!" 

Kao preporuka terapije je navedena standardna procedura koja obuhvata analgetike, obloge i kontrolu ortopeda, ali i naznaka za obe partnerke pacijenta: "da obe budu nežne", naročito ljubavnica nakon što ga pod svoje dohvati supruga, koja očigledno i ne sluti šta joj je neverni muž pripremio kad se bude vratila s posla. 

Možemo tek zamisliti šta bi bilo da je mučenog švalera stigao muž ljubavnice, tada bi verovatno spisak u okviru anamneze bio poduži, a samim tim i predložena terapija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike