Zavisnost od intimnih odnosa: Ispovest muškarca koji je zbog ljubavnice izgubio posao i brak

14.09.2023

21:14

0

Autor: K. B.

Stefanova priča je duboko emotivna i razotkriva uticaj zavisnosti od intimnih odnosa na njegov život

Zavisnost od intimnih odnosa: Ispovest muškarca koji je zbog ljubavnice izgubio posao i brak
Seks - Copyright Freepik

Kada je Terapeutkinja za intimne odnose, Trejsi Koks, istraživala uticaj zavisnosti od strasti na svoje pacijente, naišla je na različite odgovore. Jedan od njih se istakao - "Da bar nisam bio ili bila..."

Zavisnost od intime sama po sebi nije problem. Međutim, problem nastaje kada osoba s jakim nagonom za intimnošću počne stavljati svoje potrebe iznad veze, partnerovih želja i emocija. Trejsi je odlučila podeliti priču muškarca po imenu Stefan (28), čiji su brak i karijera bili pogođeni ovom vrstom zavisnosti.

Stefan i njegova supruga su oboje radili u istoj reklamnoj agenciji i bili su srećno u braku. Međutim, u njihovom timu se pojavila žena koja je privlačila pažnju svih - prelepa, sa sjajnim telom i nepogrešivom sposobnošću da zavodi. Stefan je primetio da je ta žena, koju je sumnjao da je zavisna od intimnih odnosa, koketirala sa svima, bez obzira na godine ili izgled. To je izazvalo ljubomoru među kolegama, ali Stefan nije shvatao da njegova supruga sumnja u njenu verodostojnost. Postojali su i upozoravajući znakovi - saznalo se da je imala intimne odnose sa još troje muškaraca na poslu pre nego što se Stefanu približila.

Freepik
 

Stvari su se komplikovale kada su Stefan i ta žena poljubili nakon jedne večeri u kancelariji. Stefan je iskreno priznao svojoj supruzi svoje osećaje i to je značilo kraj njihovog braka. Žena je odmah uselila kod Stefana, što je bila njena uobičajena praksa - koristila je intimne odnose kako bi rešavala svoje finansijske probleme. Stefan je shvatio da se stvari ne odvijaju onako kako je očekivao.

Njihov zajednički život otkrio je mnoge istine. Stefan je saznao da ta žena nastavlja da se viđa sa drugim muškarcima, čak i nakon što su postali par. Iako je želeo da spasi svoju "ljubav," Stefan je shvatio da je ta žena bila zavisna od intimnih odnosa.

Konačno, Stefan je okončao tu vezu i dao otkaz na poslu nakon teške godine. To ga je emocionalno uništilo. Pokušao je ponovo kontaktirati svoju suprugu, ali ona nije bila spremna da mu pruži drugu šansu. Stefan je završio priču rečima da je to zaslužio.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike