Idealne poze za punije dame: Užitak je zagarantovan

08.06.2023

22:16

1

Autor: K. B.

Seksualna aktivnost može biti značajno pogođena kada osobe dožive porast telesne težine

Idealne poze za punije dame: Užitak je zagarantovan
Seks - Copyright Freepik

Nelagodnost ili nedostatak samopouzdanja često dovode do smanjenog seksualnog života, što rezultira smanjenom intimnošću u vezi. Istraživanja pokazuju da ovo može biti jedan od ključnih faktora koji dovodi do tzv. "seksualne suše" u vezi.

Ako se prepoznajete u ovoj situaciji, vreme je da prihvatite svoju senzualnost i sa samopouzdanjem kročite u spavaću sobu. Bez obzira na vaš izgled i težinu, postoji sedam fantastičnih poza koje možete isprobati kako biste oživeli vašu seksualnu vezu.

Freepik
 

1. Poza "veseli jahač"

Pustite ga da se zavali na kauč ili u udobnu fotelju. Okrenite se od njega i sedite mu u krilo. Pustite ga da obavi ruke oko vašeg struka i tako vam pomogne da se lagano krećete gore-dole ili kružite kukovima. Ovo je nežna poza u kojoj je seksualnost zagarantovana, a pošto su njegove ruke oko vas, može da stimuliše i vaš klitoris.

2. Poza "odmarajućeg psa"

Ovo je varijacija klasične Doggi poze. Ona je na sve četiri, a on kleči iza nje. Da biste ga učinili mirnim, stavite jastuke ispod stomaka i lezite na njih. Ruke treba da budu ispred vas na dušeku. Ulazi s leđa.

3. Ljubavna zmija

Ona leži na leđima, on leži pored nje, ali blago nagnut na jednu stranu. Lagano se uvija u struku i savija noge da se 'odmara' preko njegovih kukova. Jednom rukom može da dohvati njen donji deo stomaka i da je uhvati za bokove. Zatim počinje prodor iz ovog blago bočnog ugla. Možete se maziti tokom akcije.

4. Zagrljaj ljubavnika

Oboje ležite na boku, okrenuti jedno prema drugom. Zatim se nagnite bliže kako bi ona mogla da podigne svoju gornju nogu preko njegove strane. Može da ispruži ruke i drži njene kukove na mestu. Spor i ujednačen ritam pruža obilje zadovoljstva.

5. Seksi kašika

Oboje ste na svojoj strani, a on je iza nje okrenut prema njenim leđima. Ona podiže svoju gornju nogu da bi on mogao da prodre. Takođe može da miluje njene grudi ili područje klitorisa.

Freepik
 

6. Nožna jedrilica

Leži na levoj strani i podiže desnu nogu u vazduh, dok joj je leva ruka ispružena iznad glave. Njena leva noga je položena, a desna ruka naslonjena na telo. Podignite nogu što više možete, u zavisnosti od toga koliko ste fleksibilni. Takođe ga možete saviti ili nasloniti na partnera. On će prodrijeti iz sedećeg položaja.

7. Stojeća poza pereca

On stoji dok ona leži na ivici kreveta. Zatim opkoljava njenu desnu nogu i podiže levu nogu tako da je uvijena oko njega. Ovaj položaj je udoban i omogućava dublje prodiranje, piše The Sun.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike