Žene muči ovo pitanje, a odgovor je, u suštini, apsolutno očigledan: Muškarce starije od 40 godina najviše uzbuđuje ovo

11.04.2023

21:37

0

Jedna internet stranica je sprovela anketu, a ovo su njeni rezultati

Žene muči ovo pitanje, a odgovor je, u suštini, apsolutno očigledan: Muškarce starije od 40 godina najviše uzbuđuje ovo
Seks - Copyright Freepik

Internet stranica "LeAffair" sprovela je anketu i obavila istraživanje na temu seksualnih želja muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Ovo su rezultati i odgovori na pitanje šta je to na šta se lože sredovečni muškarci?

Nežno, a ne prljavo i grubo

Šta god da ste mislili, verovatno će vas iznenaditi činjenica da muškarci koji su stariji od 40 godina, u krevetu najviše žele romantiku. Na prvom i drugom mestu njihovih želja nalaze se ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks i, verovali ili ne, ali ovo je ispred oralnog seksa.

Freepik
 

Nakon toga, na listi sledi "normalan seks" (šta god pod tim podrazumevali) a zatim i seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklam, kao i sado-mazo igrice i seks utroje. Ono što im uopšte ne pada na pamet jesu fotografisanje i snimanje za vreme seksa.

Kakva je situacija sa mlađim momcima?

Prema ovoj anketi, muškarci u dvadesetima i delimično oni koji su u 30-ima, dosta su spremniji na eksperimentisanje. Primera radi, seksi fotografije i videi su im super, a sesk sa više osoba se nalazi među njihovih top pet želja u krevetu.

Freepik
 

Kako istraživanja pokazuju, muškarci su seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine. Međutim, ono što istraživanja takođe pokazuju jeste da su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. Kvalitet seksa se najviše menja u četrdesetim godinama života, a potvrđeno je da i muškarci i žene u četrdesetima imaju manje seksa, ali da seks tada postaje značajno kvalitetniji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike