Muškarci se neće baš uvek hvaliti, ali ih nešto ipak odaje: Znakovi koji ukazuju na to da je on idealan ljubavnik

10.04.2023

22:22

0

Dobro obratite pažnju na njegove postupke i govor tela

Muškarci se neće baš uvek hvaliti, ali ih nešto ipak odaje: Znakovi koji ukazuju na to da je on idealan ljubavnik
Ilustracija - Copyright Freepik

Žene večito pokušavaju da shvate šta je to što odaje dobrog ljubavnika i da li je uopšte moguće proceniti kakav je neko u krevetu, pre nego što u njega uđe.

Uglavnom misle da je poljubac taj koji odaje muškarca, međutim, savet psihologa je da obratite pažnju na to kako jede i na koji način vam dodiruje ruku.

Stil muškarca koji se ljubi suviše nežno, može da se opiše kao predvidiv i pomalo dosadan, pa verovatno nije previše kreativan ni strastven u krevetu. Sa druge strane, brzinski poljupci i stil centrifuge, u kojoj se stalno prepliće jedan te isti pokret, odaju egoističnog ljubavnika, koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji daje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Freepik
 

Kakav na jelu, takav na delu

Oni muškarci koji spadaju u hedoniste i koji uživaju u dobrom zalogaju, spadaju u najbolje ljubavnike, dok su najgori oni koji su prevše izbirljivi. Muškarci koji su opstednuti brojem kalorija i održavanjem mišića visokoproteinskom ishranom, u krevetu sami sebe više uzbuđuju nego što to radi njihova partnerka. Međutim, nisu poželjni ni proždrljivost i brzinsko trpanje hrane, jer otkrivaju da muškarac nema strpljenja ni u čemu, što važi i za seks.

Glasan govor - dobar znak

Glas može da otkrije uzbudljivog ili dosadnog ljubavnika. Ukoliko muškarac priča monotono, bez promene tonaliteta i izraza lica, pogađate, verovatno je dosadan i u krevetu. Sa druge strane, onaj muškarac koji pravi česte promene u govoru i koji glasno priča, određeni temperament verovatno pokazuje i među čaršafima.

Freepik
 

Skriveni vulkan strasti

Što je muškarac otvoreniji i društveno prihvaćeniji, to su veće šanse da će i u spavaćoj sobi dobro komunicirati. Muškarci koji su zatvoreni mogu da budu prikriveni vulkani strasti, dok postoji velika verovatnoća da, oni muškaci koji su ćutljivi i koji radije posmatraju druge nego što govore, imaju neke bizarne seksualne fetiše.

Freepik
 

Spreman da ugodi

Onaj muškarac koji, kada ste u restoranu ili kafiću, sedi preko puta vas, tako da ostatku prostorije bude leđima okrenut, siguran je pobednik u krevetu, jer na taj način pokazuje da je usredsređen na partnerku i spreman da joj ugodi. U slučaju da muškarac sedi raširenih nogu i posmatra druge ljude, to znači da je prilično nestrpljiv i da u seksu brzo gubi koncentraciju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike