Plavuše, brinete, crnke ili crvenokose: Muškarci priznali koju boju kose nose najbolje ljubavnice. Šta mislite ko pobeđuje?

18.03.2023

20:03

0

Autor: Z. A.

I to sa velikom razlikom.... A kako stvari stoje sa preljubom?

Plavuše, brinete, crnke ili crvenokose: Muškarci priznali koju boju kose nose najbolje ljubavnice. Šta mislite ko pobeđuje?
Trojka 3 - Copyright Profimedia

Ukoliko zanemarimo sve druge fizičke karakteristike na koje muškarci obraćaju pažnju, boja kose kod žene za muški rod je ponekad od ključne važnosti kada je reč o privlačnosti.

I to potvrđuju i brojna istraživanja.
Svaki muškarac ima svoju omiljenu boju kose - za nekog su plavuše seksi, dok drugi smatraju da su brinete bez konkurencije.

A šta kaže statistika?

Profimedia
Dve brinete i plavušan

U jednom britanskom istraživanju u kojem je učestvovalo 2.500 muškaraca pripadnici jačeg pola su za ubedljivo najbolje ljubavnice izabrali brinete - sa čak 58 odsto glasova.

Pomalo iznenađujuće, plavuše su dobile svega 16 odsto glasova. Zatim slede crnke sa 12, odnosno crvenokose sa devet odsto glasova.

I to nije sve, 42 odsto ispitanika smatra da su brinete najspremnije da probaju nove stvari u krevetu.

Profimedia
Plavuša i smeđokosi tip

Međutim, priča se drastično menja kada dođemo do preljube.

Naime, čak 54 odsto anketiranih tvrdi da su plavuše najnevernije, dok su brinete dobile samo 26 odsto glasova.

Crnokose su na 12, a crvenokose na osam odsto glasova.

Koliko je boja kose važna, pokazuje istraživanje u kojem je neverovatnih 67 odsto anketiranih poslovnih žena izjavilo da bi zaposlilo brinetu!

Profimedia
Muvanje

Podaci postaju još interesantniji - 31 odsto prirodnih plavuša je zbog posla promenilo boju kose u braon, a četvrtina njih dobila je unapređenje pošto se prefarbala!

Osim boje kose, veoma važan je i smisao za humor, a to se naročito odnosi na žene. U jednoj studiji, fascinantnih 24 odsto dama priznalo je da bi vodilo ljubav sa zabavnim muškarcem koji ih zasmejava, čak i ako ih on ne privlači fizički.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike