Seks trendovi na TikToku koji stvarno funkcionišu: Od kokos izazova do trika s jastukom koji ima više od 26 miliona pregleda

17.03.2023

21:21

0

Autor: Z. A.

TikTok sigurno nije prvo što vam pada napamet kad tražite savet za svoj seksualni život, ali pokazao se da može biti i te kako koristan

Seks trendovi na TikToku koji stvarno funkcionišu: Od kokos izazova do trika s jastukom koji ima više od 26 miliona pregleda
Par u krevetu - Copyright Freepik

TikTok je popularan zbog mnoštva video-klipova sa savetima u vezi sa svim i svačim, a neki su odnedavno počeli da koriste ovu platformu i kako bi razgovarali o seksu.

Pokazalo se da neki od seks trendova pokrenutih na TikToku zaista mogu učiniti uzbudljivijom vašu igru u krevetu.

TikTok sigurno nije prvo što vam pada napamet kad tražite savet za svoj seksualni život, ali pokazao se da može biti i te kako koristan. Ako tražite način da rasplamsate iskre u spavaćoj sobi ili da povećate svoj užitak u seksu, ova popularna društvena platforma nudi mnoštvo korisnih ideja i predloga.

U poslednje vreme na TikToku je objavljeno mnogo saveta o seksu, a seksološkinja Džoj Lav Dols otkriva koji od njih zaista funkcionišu. Ona je analizirala šest najpopularnijih i najefikasnijih saveta koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži i objasnila kako ih možete iskoristiti da poboljšate svoj seksualni život.

Freepik
Seks

Četkica za maskaru

Uprkos nazivu, najnoviji trend koji dominira TikTokom s 33,2 miliona pregleda zapravo nema nikakve veze s maskarom. Tiktokeri koriste tu reč za nešto mnogo nepriličnije, kao frazu za javno pričanje o vlastitom seksualnom životu. Raspravljaju o prošlim i sadašnjim vezama koristeći taj hashtag kako bi podelili zagonetne priče o svojim partnerima, njihovim seksualnim preferencijama pa čak i o vibratorima.

Kokos izazov

Iako ovaj trend nema nikakve veze s kokosima, čini se da je nastao zahvaljujući jednom spotu od Kardi B iz 2020. koji je na platformi zaradio četiri miliona pregleda. Kokos izazov je trend u kojem spelujete reč kokos svojim bokovima tokom seksa, a žena je pritom u gornjem položaju kako bi partneru pružila maksimalni užitak. Nije jasno kako spelovanje reči kokos može biti od koristi kad ste vi gore za vreme seksa, ali možda pomaže u davanju ritma i većem užitku. U svakom slučaju to nije nužno za uspešno i zadovoljavajuće seksualno iskustvo.

Pexels
Seks kokos izazov

Četvorominutna predigra

Ovaj savjet s TikToka predlaže da tajmer podesite na četiri minuta i pritom se smenjujete s partnerom. Svako od vas tako ima na raspolaganju četiri minuta da „začini” predigru i pruži užitak onom drugom. Četiri minuta predigre može biti vrlo korisno jer oboma partnerima daje dovoljno vremena da se uzbude, a uz to može pomoći i u smanjenju rizika za preuranjenu ejakulaciju. Ali to nije sve - ovaj mali trik može povećati uzbuđenje iščekivanja i dublje povezati partnere i emocionalno i fizički.

Trik s pritiskom prstiju

Tiktokerka Nurs Rija objavila je savet u kojem tvrdi da pritisak na ženin stomak za vreme seksa pomaže u stimulisanje G-tačke. S obzirom na to da je G-tačka smeštena na prednjem zidu vagine, oko pet do sedam centimetara duboko, pritisak na to područje može pomoći u stimulaciji nervnih završetaka i tako povećati užitak ženama. Koristeći jagodice prstiju nežno, ali čvrsto pritisnite to područje.

Profimedia
Seks kokos izazov

Trik s jastukom

Ovaj trik je prikupio više od 26 miliona pregleda, a uključuje postavljanje jastuka ispod karlice žene kako bi se povećao njen užitak s obzirom na to da G-tačka u tom položaju postaje dostupnija. Ovaj trik može biti naročito koristan u određenim pozama - onim kod kojih žena leži jer se tako telo postavlja u povišen položaj koji olakšava penetraciju.

Tantrički seks

Hashtag #tantric ima čak 38,9 miliona pregleda. U ovom video-zapisu na TikToku korisnik objašnjava da je tantrički seks oblik meditacije u kojem se partneri podstiču da istražuju svoje najdublje senzacije tokom seksa. Mnogi parovi praktikuju tantrički seks kako bi se osećali povezanijim s partnerom na jednom višem nivou. Tantrički seks pomaže u stvaranju dublje i intimnije povezanosti bilo s partnerom bilo sa samim sobom, što je istovremeno vrlo intenzivno i prosvetljujuće iskustvo.

Pexels
Seks kokos izazov

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike