Pet zvezdica za rodeo u spavaćoj - za svaki seks dobije napojnicu i ocenu: Ovo je reakcija njenog supruga na to saznanje

14.03.2023

22:21

0

Autor: K. O.

Svašta ljudima pada na pamet

Pet zvezdica za rodeo u spavaćoj - za svaki seks dobije napojnicu i ocenu: Ovo je reakcija njenog supruga na to saznanje
Dejt - Copyright Freepik

Znamo da postoje ljudi sa pomalo uvrnutim seksualnim navikama, ali ova žena je definitivno prešla igricu. Naime, ona je mužu u tajnosti otvorila virtuelni račun na koji mu je uplaćivala napojnicu nakon svakog seksa, ali i ocenjivala njegovu izvedbu u krevetu.

Žena koja se na TikToku predstavlja pod nadimkom @sometimesmamayells objavila je video u kojem je objasnila da je suprugu otvorila Venmo račun (američka usluga mobilnog plaćanja) i onda mu redovno na njega ostavlja napojnicu, kao i recenziju svakog seksa. 

A reč je o paru koji je zajedno od svoje 16. godine. Tri godine kasnije su se venčali, a sada već imaju 12 godina bračnog staža.

A da stvar bude još zanimljivija njeni pratioci su oduševljeni ovom idejom jer smatraju da to može samo da ga motiviše.  

Printscreen/TikTok
 

- Pre nekoliko meseci napravila sam mu Venmo i davala sam mu napojnice, te ocenjivala njegovu izvedbu nakon seksa - kaže ona, a prenosi The Sun.

A onda je sa TikTok zajednicom podelila i njegovu reakciju nakon što mu je sve priznala. Naravno, najveći utisak na njega ostavile su njene recenzije njegovog seksualnog učinka. 

- Dakle, 22. januara, horizontalno osveženje, 24. januara buđenje u 5.00. Postoji samo jedna stvar koja bi to mogla biti. Poslala si mi pet dolara. Zatim, 28. januara, istraživanje skrivene doline, a 29. januara, rodeo u spavaćoj sobi. Oh, čekaj, za to dobijam pet zvezdica - pročitao je njen suprug zapise dok ga je snimala.

Potom je usledilo još recenzija.

- Čekaj, 30. januara, glaziranje krofne? A 5. februara, tu smo se rastezali, dušo. Čekaj, tu sam dobio osam zvezdica, pa u dva ujutru paralelno parkiranje. Bis. Čekaj, to je bilo 12. februara i opet 12. februara. Bis. Pre 16 dana, valjanje u senu, a pre osam dana, nežno umetanje. Pre tri dana, poslovni sastanak za odrasle. Čekaj, to je puno zvezdica... 15 zvezdica. Šta sam učinio? - pitao se suprug.

Printscreen/TikTok
 

A koliko je pažnje privukla na internetu, svedoči broj pregleda i lajkova - 2,5 miliona pregleda i četvrt miliona lajkova. Sve to prate urnebesni komentari.

- Svako malo moraš da mu daš četvorku da podstakneš napredak - napisao je neko.

- Čovek je započeo posao, a nije ni znao - našalio se drugi.

- Omg! Totalno radim ovo - dodala je treća.

A ni broj odnosa koji ovaj par ima nije prošao nezapaženo.

- Curo, brinem se samo koliko puta nedeljno. Srećna dama - napisao je neko.

- Devojko, ne znam koliko si dugo u braku, ali dobro je da imaš energije - dodao je sledeći.

- Više sam iznenađen učestalošću - zaključio je treći.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike