Ove stvari tokom seksa nikada ne bi trebalo da radite: Ne samo da će vam pasti libido, već možete i da zaboravite na orgazam

20.02.2023

20:40

0

Autor: 24sedam

Za sve postoji vreme i mesto, pa bi tako trebalo da naučite koje teme da ne započinjete dok ste u krevetu sa partnerom

Ove stvari tokom seksa nikada ne bi trebalo da radite: Ne samo da će vam pasti libido, već možete i da zaboravite na orgazam
Seks - Copyright Freepik

Iako je seks nešto što bi u potpunosti trebalo psihički i fizički da vas opusti, mnogi imaju problem da, čak i za vreme tako intimnog čina, otklone iz glave sve ono što ih muči i o čemu razmišljaju.

Ipak, određene stvari u krevetu nikako ne bi trebalo da pominjete, jer samo mogu da pokvare uzbuđenje i celokupan doživljaj.

Držite se ovih pet pravila i naučite da jednostavno uživate u trenutku.

Profimedia
 

1. Ne predlažite partneru nešto u šta niste sigurni

Možda vam se pomisao na određenu vrstu seksa jako dopada, ali nemojte to ni predlagati, niti pokušavati tokom seksa. Postoji velika mogućnost da vam se to nešto ipak neće dopasti, ili da na taj korak niste u potpunosti spremni, što će samo pokvariti trenutak. Pre nego što se odlučite na eksperimentisanje, sa partnerom porazgovarajte o svojim željama i, naravno, pripremite se psihički i fizički na nešto novo.

2. Ne pričajte o kućnim poslovima ili bilo kakvim obavezama

U teme koje bi trebalo da pokrećete tokom seksa sasvim sigurno i spadaju pitanja poput "jesi li nahranio psa?", ili "da li si platila račun za struju?" Izbegavajte rasprave o deci ili obavezama, tokom vođenja ljubavi. Seks prihvatite kao opuštajući čin u kojem ćete zaboraviti na sve frustracije i sve ono što vas opterećuje.

Freepik
 

3. Ne hvalite partnera ako to zaista ne mislite

Nikada nemojte lažirati orgazme ili govoriti partneru da je najbolji ljubavnik kojeg ste imali, ukoliko zaista ne mislite tako. Ukoliko ga uverite da je uradio nešto dobro, može da se dogodi da postanete osuđeni na to da vam stalno pruža nešto što vi zapravo ni ne želite. Takođe, za svoj orgazam ste vi odgovorni, tako da nema potrebe da sebi, na bilo koji način, uskraćujete uzbuđenje.

Pexels
 

4. Ne komentarišite partnerov izgled na negativan način

Ne zaboravite da svog partnera iznova i iznova podsećate na to da je seksi. Idealno mesto za deljenje komplimenata jeste spavaća soba, pa tako uvek ostanite pri pozitivnim komentarima. Isticanje nepravilnosti sigurno neće odvesti do dobrog seksa, zapamtite to.

Freepik
 

5. Ne započinjite svađu

Ključan deo srećnog odnosa jesu otvoreni i iskreni razgovori. Ipak, morate da znate kada je vreme i mesto da ih započnete, pa tako ozbiljne rasprave obavezno ostavite za van kreveta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike