Žene odbijaju seks, ali ne zbog onoga na šta vi mislite: Ovo je pravi razlog i potrebna im je vaša podrška

11.11.2022

19:21

0

Sigurno vam se nekada dogodilo da vam je partnerka dala na znanje da ne želi da ima intimne odnose

Žene odbijaju seks, ali ne zbog onoga na šta vi mislite: Ovo je pravi razlog i potrebna im je vaša podrška
Par u svađi - Copyright Profimedia

Ukoliko ste u dugoj vezi, sigurno ste primetili da vaša partnerka nije uvek raspoložena za seks. Međutim, nema većih razloga za zabrinutost, jer to stanje je promenljivo i postoji rešenje za ovaj problem.

Sigurno vam se nekada dogodilo da ste zajedno bili napolju i da ste jedva čekali da stignete kući kako biste se sa suprugom ili devojkom zabavili u krevetu.

Profimedia
 

Nekada naprosto osećate da ste oboje seksualno povezani jer ona drhti od uživanja kad god je dodirnete i jedva čekate jedno drugom da skinete odeću… Ali tu su i momenti kada ona samo želi da ode na spavanje, a vas savladava osećaj frustriranosti.

Ubrzo ćete zaključiti "Pa dobro, umorna je, imala je naporan dan".

Da, to se dešava ako se nije dovoljno naspavala prethodne noći i dan joj je bio veoma stresan. Opšte je poznato da stres utiče na mnoge aspekte života pa tako i na onaj seksualni.

Posebno su osetljive žene koje dugo žive pod uticajem stresa. Takav način života može znatno da oslabi libido. Pokušajte da joj pomognete da se opusti i vrlo je verovatno da će ući u raspoloženje za malo "igranja".

Profimedia
 

Takođe, za razliku od mnogih muškaraca, žene uz seks vežu emocije. Šta to, tačno, znači? Ako u vezi postoji problem i ako se žena ne oseća emotivno sigurno, trpeće njen libido.

Posledica? Loš ili čak nepostojeći seksualni život. Rešenje problema jeste otvoren razgovor između partnera. Ako veza može da se poboljša, pojačaće se i njen libido, a samim tim i seksualni život oba partnera.

Profimedia
 

Ponekad se dešava da žene i ne znaju da su bolesne, a kao simptom zna da se pojavi smanjena želja za seksom. Vrlo često se tako pokazuje, na primer, bolest štitne žlezde. Kada se izleči eventualna bolest, i libido će se vratiti u normalno stanje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike