Isprobajte ovo obavezno: Smeli potezi u seksu za jače uzbuđenje

03.11.2022

20:35

0

Više ništa neće biti kao pre

Isprobajte ovo obavezno: Smeli potezi u seksu za jače uzbuđenje
Seks - Copyright Pexels

Ma koliko da ste vešti u krevetu, uvek postoji nešto što niste isprobali.

Ukoliko želite da osetite jače uzbuđenje, isprobajte ovih nekoliko stvari, nakon kojih više ništa neće biti kao pre.

Ponovljena predigra

Zašto se nakon prave igre ne biste ponovo vratili na početak i započeli s novom predigrom? To je savršeno vreme da počnete ispočetka, jer ćete sada dodire osećati mnogo intezivnije. Osim toga, zašto ne biste baš sada isprobali nešto novo, kada ste već dovoljno uzbuđeni?

Masirajte mu glavu

Setite se koliko vi volite kada vam frizerka pere kosu i istovremeno masira glavu. Isto je i s muškarcima. Tako se oslobađaju hormoni poput oksitocina koji veoma pozitivno deluju na naš mozak, a podstiču pravo zadovoljstvo.

Profimedia
 

Priprema terena

Igrajte se malo sa svojim muškarcem. Recite mu ili mu pošaljite poruku o tome kakav donji veš nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi.

Otvorite prozore i navucite zavjese

Da li znate šta će svakako pojačati uzbuđenje i adrenalin u vama? Seks na otvorenom ili pored prozora gde "rizikujete" da vas neko od komšija vidi.

Pexels
 

Led, led...

Stručnjaci se slažu da kockice leda rade čuda i podižu atmosferu do neviđenih razmera. Isprobajte to jedno na drugome, na kukovima i grudima. Nemojte se obeshrabriti ako se jedno od vas nasmeje. Seks i treba da pre svega bude zabavan. Igrajte se na takav način da se osećate dobro.

Isprobajte nove poze

Znamo da smo to savetovali već bezbroj puta, ali jednostavno je tako - uvek budite spremne za nove poze. Uskladite tehnike, predložite jedno drugome ono šta volite. Najbolje je kada to dođe spontano, tokom akcije. Nemojte se ustručavati jer je istina da treba probati sve.

Profimedia
 

Lubrikant

Iako vam možda i ne treba, zašto ga ne biste isprobali? Akcija će zasigurno biti slobodnija, a uz to ćete isprobati i nešto što će pojačati seksualnu želju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike