Dvadeset malih stvari koje žene rade, a koje momci potajno obožavaju

14.05.2022

18:09

0

Sitnice koje će mu iznova i iznova govoriti da je pravi srećnik što je izabrao baš vas

Dvadeset malih stvari koje žene rade, a koje momci potajno obožavaju
priscilla-du-preez-9vHPCKymSh0-unsplash - Copyright Unsplash

Bez obzira da li muškarac tek počinje da izlazi sa devojkom ili je u dugoj i ozbiljnoj vezi sa njom, postoje neke slatke stvari koje devojke rade, a momci ih obožavaju.

I ono što je interesantno, one obično sve te stvari rade potpuno nesvesno. Iako je večita briga i dilema šta muškarci vole i žele, postoje određene, suptilne radnje koje žene rade, a na koje momci otkidaju, ali ne priznaju naglas.

Mnogo je čudnih stvari koje momci smatraju privlačnim, uključujući male navike i radnje kojih verovatno niste ni svesne.

Evo 20 stvari koje devojke nesvesno čine, a zbog koji su njihovi momci srećni muškarci:

1. Stavljanje glave na njegove grudi

Kada ležite na kauču i gledate TV ili ležite u krevetu nakon dugog dana, jedan od najboljih osećaja je kada vam žena položi glavu na grudi i stavi ruku preko vas.

2. Traženje podrške

Muškarci uživaju da se osećaju zaštitnički nastrojenima, a to znači da vole kada se žena oseća sigurno u njegovim rukama. To je jedna od najatraktivnijih stvari koje devojke rade.

Profimedia
 

3. Pravljenje prvog koraka

Postoji veliki pritisak na momke da uvek oni treba nešto da započnu. Ponekad možda nije siguran da li je previše navalentan ili je previše poruka poslao. Možda će previše razmišljati i uopšte vam ne poslati poruku, što bi vas moglo ostaviti zbunjenom. Prvi potez biće od pomoć oboma.

4. Pošaljite mu poruku

Muškarci takođe vole da osećaju naklonost, a ako ste mu zaista dragi, misliće na vas. Ako mu pošaljete kratku poruku, ulepšaćete mu dan i podstaći dobar razgovor.

5. Recite mu da ga cenite

Neki ljudi su ljubazniji od drugih i u tome nema ništa loše. Samo zapamtite, ako muškarac uloži mnogo truda u vašu vezu (kao što bi trebalo), nikada se neće žaliti ako čuje koliko ga cenite.

Pixabay
 

6. Recite mu kako se zaista osećate

Iako bi on trebalo da može da čita vaša osećanja iz vaših postupaka, nekim momcima je potreban direktniji pristup. Učinićete da se oseća toplo i nežno iznutra.

7. Grizete mu usnu dok se ljubite

Grickanje usana je još jedna atraktivna stvar koju devojke rade tokom strastvenog poljupca. 

8. Igranje sa njegovom kosom dok vozi

Dok vaš dragi skoncentrisano vozi, posegnite i lagano ga čepkajte po potiljku neko vreme. Garantovano ćete ga raznežiti. (Ipak, nemojte mu previše odvlačiti pažnju - on vozi!)

9. Hvalite se njim na društvenim mrežama

Neke devojke preteruju sa ovim - ali baš preteruju. Ali ako vaš momak učini nešto lepo za vas, nikada ne škodi razgovarati o tome ili snimiti fotografiju improvizovane večere koju je organizovao kada ste se vratili sa posla.

10. Nosite njegovu odeću

To će mu pokazati da ga cenite i da ste spremni da svoju zahvalnost i ljubav prema njemu podelite sa svetom.

11. Stvarno slušajte

Žene znaju bolje od bilo koga da slušanje nije samo pasivna aktivnost. To je akcija i za to je potreban trud. Ponekad se momku dešava nešto važno u njegovom životu, radi na ostvarivanju nekog cilja ili je samo pod stresom zbog posla.

Pixabay
 

12. Često uspostavljate kontakta očima

Kada sedite, vaše oči su prikovane za njegove i aktivno učestvujete u razgovoru o nečemu što je njemu veoma važno. To će mu dati do znanja da vam je stalo (čak i ako vi znate da već jeste).

13. Šaljite mu poruke kada ste u izlasku sa svojim prijateljima

Postoje one loše priče o momcima koji su ludo ljubomorni ili ne puštaju svoju devojku da izađe sa prijateljima, posebno sa drugim momcima. Iako zabrinutost nije potpuno nenormalna, muškarac treba da bude dovoljno siguran u svojoj vezi (i dovoljno da veruje svojoj devojci) da ne brine svake sekunde kada je napolju bez njega.

Ako imate muškarca koji je dovoljno zreo da vam kaže da se dobro provedete, pošaljite mu poruku s vremena na vreme tokom noći samo da biste se pozdravili. To će ga obradovati i dati mu do znanja da i dalje razmišljate o njemu kada ste u velikom društvu i dok se zabavljate.

14. Privrženi ste mu

Ne morate da "skačete" na njega u javnosti, ali male stvari poput hvatanja za ruku dok šetate, grljenja u redu u prodavnici ili "kačenja" za njegovu ruku dok ulazite na zabavu, učiniće da se oseća bliskijim vama, a i stavljate mu do znanja da ste ponosni što ste sa njim.

15. Iznenadite ga omiljenim slatkišem

Male stvari idu daleko - posebno kada je reč o onom preukusnom mafinu. 

Pixabay
 

16. Upoznajete ga sa svojim prijateljima

Muškarcima je relativno lako ugoditi. Kada to kažemo, to i mislimo. Nešto tako jednostavno kao što je poziv na žurku vaših prijatelja može zaista potvrditi da ste ponosni što ga imate u svom životu.

17. Pružite mu reči potvrde

Momcima zaista ne treba puno da bi ostali srećni, i oni zaista volie da rade razne lepe stvari za svoju devojku kako bi se ona osećala posebnom. Imajući to u vidu, upamtite da su odnosi dvosmerna ulica. Potvrđivanje kroz reči afirmacije pomaže muškarcima da se osećaju posebno i sigurnije.

18. Planiranje izlaska

Dobra vest je da nisu potrebni veliki romantični gestovi da bi se muškarac usrećio. Ali s vremena na vreme dogovaranje izlaska može da skine pritisak sa muškarca da sve isplanira. Osim toga, učinićete da se oseća dobro.

Unsplash
 

19. Dobro znate šta voli i ne voli

Devojka koja obraća pažnju je devojka zbog koje ćete se osećati posebno. Možda mu skuvate njegov omiljeni obrok ili mu napravite plej-listu njegovih omiljenih pesama.

20. Podsećate ga koliko ga volite

Zaljubiti se nije lako. Potrebno je mnogo rada, a postoji mnogo slatkih i simpatičnih gestova koje momci vole. Samo mu stavite poruku u džep koju će naći tokom dana ili ga poljubite u obraz dok gledate TV. Ove male stvari će i njemu i vama izmamiti osmeh.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike