Zašto dobri momci teže osvajaju devojke?

05.05.2022

20:25

1

Ne postoji osoba koja se nije zapitala zbog čega žene lakše odlepe za arogantnim tipom, a ne finim momkom

Zašto dobri momci teže osvajaju devojke?
profimedia-0169927542 - Copyright Profimedia

U poslednje vreme često se čuje kako mnogo momaka pimećuje da žene govore da žele „finog momka“, ali onda završe sa totalnim kretenom. Takođe, kažu da je ovo jedan od najčešćih razloga zašto momci misle da nikako da odu na dejt sa nekom od njih.

To su fini momci sa principima i tretiraju žene sa poštovanjem, samo da bi im one na kraju rekle da žele samo da budu prijatelji.

„Dobar momak“ uvek izgovara ovo: „Pa, žene nisu jasne nikome i one čine zaista glupe stvari, a ovaj kreten će se prema njoj ponašati gore nego što bih ja ikada“. I ne možemo zaboraviti: „Pa, ja sam fin momak, takav sam i neću se pretvarati u kretena zbog nje.“

Profimedia
 

Ali, pogodite šta? Konstatacija da devojke ne izlaze sa dobrim momcima je tačna. Žene ne žele "finog momka". 

Fin momak je momak koji ne misli dovoljno o ​​sebi da bi u potpunosti preuzeo kontrolu nad svojim životom. Trudi se da bude što susretljiviji i da nipošto nikada nikoga ne uvredi. Kada upozna ženu koja ga privlači, želi da bude siguran da će učiniti sve što može i ume ne bi li joj ugodio. On misli da to može učiniti tako što će stalno pitati da li je dobro i naterati je da planira sastanke.

Zanimljiva rečenica „Oh, radićemo šta god želiš da radiš?“ je savršen primer za ovo. Vidite, ono što fin momak zapravo radi je da ženi daje kontrolu nad svojim životom. Previše je uplašen da živi svoj život pa će joj dozvoliti da to uradi umesto njega. To je ipak kukavičko ponašanje.

Pexels
 

Žene ne žele moć nad životom muškarca. Ona želi partnera, prijatelja, ljubavnika... a ne nekoga u čije ime mora da donosi životne odluke. 

Skoro svaka žena traži pouzdanog saputnika, a ne nekoga o kome treba da brine. Zato cela ova priča oko „finog momka“ ne ide uz žene dok priča o zabavljanju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike