Svaka devojka napravi ovih nekoliko grešaka u vezi koje nikako ne bi smele da se dogode

28.04.2022

18:14

0

Sve je drugačije kada posmatramo kroz "ružičaste naočare"

Svaka devojka napravi ovih nekoliko grešaka u vezi koje nikako ne bi smele da se dogode
Ljubav - Copyright Pexels

Jedan od najlepših osećaja je osećaj zaljubljenosti. Način na koji tada vidimo svet je potpuno drugačiji. Pre svega, sve je ulepšano i sve vidimo drugačije nego što bismo inače.

Međutim, upravo u takvim situacijama vrlo često postanemo "slepi" i pozaboravljamo na neke osnovne stvari.

To, naravno, nije dobro, jer onda dolazi do grešaka koje nikako ne bi trebalo da vam se dogode. Pa čak i najracionalnijim devojkama.

Ovo su neke od tih stvari i obavezno obratite pažnju na njih.

Zaborave na prvi utisak
Trenutak upoznavanja sa nekim je onaj u kome najbolje možemo da "osetimo" drugu osobu, jer prema njoj ne gajimo emotivnu povezanost, kažu stručnjaci za neverbalnu komunikaciju.

Ukoliko, prilikom upoznavanja, primetite neku osobinu ili postupak zbog kojeg se ne osećate dobro, nemojte to da smetnete sa uma i da zaboravite u daljoj komunikaciji. Nemojte da dozvolite da vam zaljubljenost izbriše te "loše" osobine ili postupke.

Profimedia
 

Zaborave na sebe
Kada volite sebe onakvu kakva jeste, nećete osećati potrebu da u muškarcima tražite potvrdu svoje vrednosti. Ne zaboravljajte svoje interese, ciljeve i želje u vezi, samo da biste, primera radi, više vremena posvetili partneru. Pronađite uvek vreme da se posvetite sebi, jer ćete tako postati bolja verzija sebe, a samim tim i zadovoljnija žena. Možda zvuči kao fraza, ali zaista je istina da, koliko cenite sebe, ceniće vas i drugi.

Profimedia
 

Stav "svi su isti"
Kada nam se desi bolan raskid, logično je da dobijemo potrebu da okrivimo kompletan muški rod i za šta jesu i za šta nisu krivi. Takva reakcija je ishitrena i uglavnom nas brzo prođe. Međutim, ukoliko vas taj osećaj suviše dugo ne prolazi, to postaje problem jer vas sprečava u pronalasku ljubavne sreće. Ne smemo da uđemo u novu vezi sa predrasudama, jer onda nećemo moći da izgradimo odnos pun poverenja, ili ćemo svojim ponašanjem oterati dobrog partnera, pogotovo ukoliko stalno iskazujemo neosnovane sumnje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike