Učite od Džejmsa Bonda: Kako da kao čuveni agent uvek budete okruženi lepim ženama?

04.03.2022

11:59

0

Saveti za zavođenje

Učite od Džejmsa Bonda: Kako da kao čuveni agent uvek budete okruženi lepim ženama?
profimedia-0125817149 - Copyright Profimedia

On je uvek okružen lepim ženama, najveći je zavodnik svih vremena. U čemu je tajna njegove supreriornosti?

Tajna privlačnosti, bilo da se radi o muškarcima ili ženama, nikada zapravo nije u fizičkom izgledu, već u svemu onome što čovek nosi u sebi.

Ono što karakteriše Bonda, jeste neodoljiv i neopisiv šarm, koji zapravo svako može da postigne.

Rad na sebi je, kada su zavodničke veštine u pitanju, uvek ključ uspeha, a ako biste imali prilike da porazgovrate sa Džejms Bondom on bi vam sigurno dao neki od ovih saveta:

Radite na sebi

Njegova tajna se ne krije u elegantnoj odeći i poznavanju vrhunskih pića - pravi zavodnik mora da bude vešt u govoru, zanimljiv i širokog znanja. To nije nešto što se stiče i uči gledajući u televizor ili računar.

Profimedia
 

Bavite se sportom

Ako želite da budete, bar malo, nalik na njega bolje upišite kurs nekoga stranog jezika, pročitajte dobru knjigu, a nemojte da zaboravite ni fizičke aktivnosti.

Najviše uzdaha će izmamiti bavljenje borilačkim veštinama ili skakanje iz padobrana, ali ni trčanje i boravak u teretani nisu na odmet.

Smisao za humor

Neizostavan, a možda i najvažniji element seksepila Bonda je njegov istančani smisao za humor. U svakoj situaciji on će pronaći ironiju sudbine, a istu je u stanju da sažme u jednu rečenicu, najčešće začinjenu seksualnim konotacijama.

Profimedia
 

Žene vole da njihovi muškarci imaju smisao za humor, ipak tipovi koji nikad ne skidaju osmeh s lica mogu da budu odbojni. Stoga, krenite u akciju - priđite ženama, baš kao 007, koji ne očajava i ako ga neka odbije, jer uvek postoji neka druga žena koja će pasti na njegov šarm.


Pozovite najbolju drugaricu da krene u izlazak sa vama

Bond je uvek okružen lepim ženama. Ako ste usamljeni tip koji stoji u ćošku kafića nikad nećete delovati toliko privlačno kao onaj koji je u društvu lepe žene. Kopirajte ga, u izlazak pozovite zgodnu prijateljicu da vam pravi društvo, videćete, žene će vas radoznalo posmatrati.

Idite na rafting, vožnje u luna parku, planinarite

Adrenalin podstiče seksualnu želju. Džejms Bond je poznat po mnogim avanturama zbog kojih i jeste toliko privlačan. Razna istraživanja pokazuju da adrenalin podstiče seksualno uzbuđenje. Ako želite da budete poput njega, pozovite devojku koja vam se sviđa na rafting, vožnju u lunaparku ili planinarenje.

Profimedia
 

Ne paničite i izbegavajte stres

007 takođe ne poznaje stres i nervozu. Ne postoji nijedan film u kojem je Bond čupao kosu paničeći da li će mu misija uspeti - naravno - takav film nikad nije snimljen niti će biti. Džejms Bond je privlačan zbog toga što uspeva da zadrži hladnokrvnost i u najstresnijim situacijama, a žene podsvesno traže muškarca koji ih može zaštititi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike