Četiri inovativna rešenja za sređivanje garaže ovog proleća

14.04.2021

10:57

0

Unesite boje i život u prostor za odlaganje

Četiri inovativna rešenja za sređivanje garaže ovog proleća
Copyright Unsplash/Bruce Mars

Kada pomislite da treba nešto da uzmete iz garaže odmah vas podiđe jeza jer ko će opet tumbati po prašnjavim kutijama. Ipak, garaža je jedan od najkorisnijih delova doma, a potrebno je samo malo truda se ne pretvori u skladište za smeće.

Imamo nekoliko saveta za uređenje garažnog prostora.

Iskoristite zidove

Ko kaže da višak stvari ne može da ide na zidove? Povećajte skladišni prostor u garaži tako što ćete koristiti zidove i okačiti sve moguće stvari na njih. Pomoću nosača za odlaganje, bicikl možete okačiti horizontalno ili vertikalno na zid. Takođe, možete dodati drvene šine za klinove da okačite sve neophodne stvari na zidove.

Dodajte malo boje na pod

Dok renovirate garažu, ne zaboravite na podove svoje garaže! Zaboravite na prljave i mutne sive/smeđe podove i odlučite se za živopisne i vesele boje poput žute, crvene ili narandžaste kako biste trenutno oživeli prostor i transformisali ga.

Profimedia

Farbu u ruke

Najbolji način da vaša garaža oživi je da je obojite. Možete jednostavno koristiti ostatke boje koju imate kod kuće i obojiti garažu u svetle ili u zemljane boje, u skladu sa temom vaše garaže.

Koristite detalje

Da biste povećali skladišni prostor u garaži, a istovremeno da izgleda stilski i živopisno, koristite predmete poput šarenih korpi, kockica tkanine, kanti. Takođe, možete da okačite nekoliko lampica na korpe i zidne jedinice i dodate tepih ili dva kako bi izgledalo toplo.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike