Dom koji krasi ovaj cvet privlači sreću zauvek: Nabavite ga ovog leta

02.06.2024

11:13

0

Autor: K. B.

Otkrijte tajnu harmonije i prosperiteta u vašem domu uz moćni cvetni par

Dom koji krasi ovaj cvet privlači sreću zauvek: Nabavite ga ovog leta
Copyright Profimedia

U praksi Feng šuija, odabir određenih cvetova može značajno uticati na energetsku ravnotežu i harmoniju u domu. Dva cveta koja se često koriste za poboljšanje pozitivne energije su orhideja i bambus.

Orhideja simbolizuje lepotu, mir i eleganciju. Njeni nežni cvetovi i delikatni miris stvaraju atmosferu opuštanja i pozitivnosti. Prema Feng šuiju, postavljanje orhideje u spavaću sobu može poboljšati kvalitet sna i uneti harmoniju u partnerske odnose. Takođe, orhideja se smatra simbolom prosperiteta i obilja, te se često postavlja u prostorije gde se obavljaju poslovni sastanci ili pregovori.

Freepik
 

Bambus je još jedan važan simbol u Feng šuiju, predstavljajući sreću, vitalnost i dugovečnost. Ova izdržljiva zelena biljka simbolizuje rast i napredak, te se često koristi za privlačenje pozitivne energije u dom. Bambus se često drži u vazi sa vodom, što dodatno pojačava njegovu simboliku prosperiteta i obilja.

Pexels
 

Kombinacija orhideje i bambusa stvara skladan cvetni par koji donosi harmoniju, prosperitet i sreću u dom. Postavljanjem ovih cvetova na određena mesta u kući, možete unaprediti energiju i stvoriti prijatan i inspirativan ambijent za život.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike