Devojka pokazala kako je dosadnu i mračnu kuhinju za malo novca pretvorila u totalno cool (VIDEO)

06.02.2024

12:11

0

Autor: K. O.

Uz dobru volju i ideju vodilju sve je moguće

Devojka pokazala kako je dosadnu i mračnu kuhinju za malo novca pretvorila u totalno cool (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Mnogi ljudi bi voleli da promene nešto u svom životnom prostoru. Najčešće je problem novac, a nekad je dovoljna i dobra ideja koja može da se realizuje za malo novca.

Na društvenim mrežama, pa tako i na TikToku mogu se pronaći zaista fascinantne ideje i to za sve aspekte života.

Tako je žena po imenu Sofi pokazala je kako je svoju dosadnu i mračnu kuhinju uspela da pretvori u modernu i cool.

Pritom, ona je otkrila da su joj za ovaj makeover bile potrebne kvalitetna boja i podloga za boje.

Malo je reći da su njeni pratioci bili oduševljeni ovom transformacijom. Ispod njenog video priloga u kojem prikazuje kako je kuhinja izgledala pre, a kako kasnije, te šta je sve radila da bi to postigla, nizali su se pozitivni komentari i poruke oduševljenja, piše Dom i dizajn.

- Kada sam ovo napravila, mislila sam da će to biti samo privremeno rešenje na godinu ili dve. Četiri godine kasnije, još uvek mi se dopada. Definitivno ne žalim. Ispalo je famozno - poručila je Sofi i otkrila kako je točno odradila transformaciju kuhinje.

 

@sophies.home.life When I did this, I thought it was going to be temporary for a year or two. Four years on, it's still going strong 😊 Do I regret doing it?...... Definitely not 😁 #diyonabudget #kitchendiy #budgetmakeover #budgetkitchenmakeover ♬ edamame - bbno$

 

Odabrala je belu, pa je u tu boju obojila pločice, stare kuhinjske elemente i radnu površinu. Smeđi ormarići postali su moderno beli i dobili osveženi izgled, a šarenih tapeta potpuno se rešila. Uz sve to dodala je i nekoliko sitnih promena kako kuhinja na kraju ne bi bila dosadna i minimalistički sterilna. Sofi je obojila radnu površinu u crno, promenila pločice, postavila crnu slavinu i dodala LED rasvetu ispod kuhinjskih elemenata.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike