Estetski izazov: Kako u samo tri kreativna koraka transformisati kupatilo u oazu elegancije

26.11.2023

11:05

0

Autor: V. I.

Otkrijte tajne uređenja kupatila uz naše inspirativne ideje

Estetski izazov: Kako u samo tri kreativna koraka transformisati kupatilo u oazu elegancije
Copyright Profimedia

Iako se neretko dešava da "uradi sam“ ideje za ukrašavanje kupatila nisu najpraktičnije i najmodernije, postoji mnoštvo predloga koje možete da primenite sa ograničenim budžetom. Donosimo par lepih ideja pomoću kojih kupatilo možete pretvoriti u pravu malu oazu.

Vaza kao estetski dodatak

Razmislite o postavljanju vaze u kupatilu. Ovaj ukras koji je uobiiajen za dnevnu sobu može elegantno da se uklopi i u prostor za ličnu higijenu. Odaberite vazu koja odražava estetiku vašeg kupatila i unesite osvežavajući zeleni dodir koji će razbiti monotoniju prostora.

 

 

Činija za organizaciju sitnica

Dodavanje manje činije ili poslužavnika za organizaciju sitnica može takođe transformisati prostor. Ovaj jednostavan dodatak ne samo da pruža funkcionalnost već i dodaje dozu šika. Različite vrste činija, poput metalnih, drvenih ili pletenih, nude raznolikost i brzo postaju nezamenljiv deo vašeg kupatila. Metalne činije mogu uneti industrijski šarm, dok drvene činije pružaju toplinu i prirodnost. Razmislite o postavljanju šarenih kamenčića, školjki ili mirisnih vrećica u činiju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmin G. (@yasminnnie)

 

Ogledalo organskog oblika

Ako razmišljate o postavljanju ogledala, biranje onog sa organskim oblikom može potpuno transformisati prostor. Ovaj savremeni trend u dizajnu enterijera unosi originalnost i zabavu u vaše kupatilo, dodajući notu modernosti i elegancije. Organski oblik ogledala može prostoru dati novu dimenziju, stvarajući uzbudljiv vizuelni dojam.

 

 

Da biste dodatno naglasili organski oblik ogledala, oko njega postavite LED trake koje će dati iluziju prirodnog svetla. Ovo može dodatno naglasiti jedinstvenost ogledala, stvarajući atmosferu koja podseća na opuštajući dan u prirodi. Razmislite o postavljanju biljaka u blizini ogledala kako biste dodali dodir prirode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike