Tiktokerka otkriva neobičan trik za peglanje: Genijalan ili šokantan? (VIDEO)

10.10.2023

15:09

0

Autor: K. B.

Tiktokerka je izazvala mešane reakcije među svojim mnogobrojnim pratiocima nakon što je podelila neobičan video u kojem demonstrira svoj jednostavan trik za peglanje posteljine

Tiktokerka otkriva neobičan trik za peglanje: Genijalan ili šokantan? (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pexels

Jasmin, žena koja ima preko 60.000 pratilaca na TikToku zahvaljujući svojim savetima o čišćenju, odlučila je pokazati svoju nekonvencionalnu rutinu peglanja posteljine. Njen postupak peglanja posteljine nakon što je već postavljena na krevet izazvao je različite reakcije među korisnicima društvenih mreža.

 

 

Ona je svoju posteljinu peglala tek nakon što ju je oprala i vratila na krevet, što je mnoge ostavilo u čudu. "Ko bi peglao čaršave nakon što je postavio krevet?", zapitala se Jasmin, pitajući svoje pratioce za mišljenje i čak razmišljajući o nabavci pare.

Neki su bili oduševljeni ovom jedinstvenom idejom, dok su drugi ostali skeptični. "To je zapravo genijalno!", napisao je jedan korisnik, dok je drugi otkrio: "Ja praktikujem istu stvar i ustajem 30 minuta ranije kako bih je izveo pre nego što izađem, da ne bih dolazio kući sa zgužvanim čaršavima." Treći korisnik je dodao: "Ovo je definitivno efikasno samo ako imate vertikalnu parnu peglu, ona stvarno menja igru."

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike