Stručnjak savetuje: Šta sve treba da znamo o kuhinjskim uređajima i KAKO DA IZABEREMO DOBAR FRIŽIDER

06.07.2023

17:01

0

Kompanija “Beko Balkans”, poziva svoje potrošače da isprate novu “Beko” nacionalnu kampanju koja je počela 1. juna i traje do 31. jula 2023. godine

Stručnjak savetuje: Šta sve treba da znamo o kuhinjskim uređajima i KAKO DA IZABEREMO DOBAR FRIŽIDER
Copyright Promo

Kuhinju ne opremamo svaki dan, pa je zato potrebno da se dobro raspitamo o svakom kuhijnskom uređaju kako bismo dobili baš ono što tražimo. Nekome je važno da uređaj ima neke određene funkcije, nekome dizajn i izgled, a neko vodi računa da uređaji budu „štedljivi“.

Zato smo pitali stručnjaka kako da odaberemo uređaje i koji su najisplativiji kada je reč o tome kakva nam jela izlaze i rerne ili koje opcije to ima frižider – jer, da se ne lažemo - svi volimo da nam namirnice što duže ostanu sveže.

Promo
 

Slobodan Prpoš je trener u kompaniji „Beko Balkans“, čovek koji zna sve o ugradnim kuhinjskim uređajima i pravi je sagovornik kako da odaberemo aparate koji u sebi imaju sve: dobar dizajn, dugotrajnost, performanse koje olakšavaju kuvanje, ali i štede i vreme i struju...

Promo
 

- Nova linija uređaja donela je i kod frižidera novu „HarvestFresh“ tehnologiju kojom se održava se proces fotosinteze. Ovom tehnologijom, sveže namirnice se „osećaju“ kao da su i dalje u prirodnim uslovima, zbog čega je i nutritivna vrednost i vrednost vitamina A i C u namirnicima na visokom nivou. Tu je i tehnologija cirkulacije vazduha „AeroFlow“ za ravnomerno hlađenje, kao i „FreshGuard“ koji je zadužen za stvaranje visoke količine negativnih jona za najvišu moguću higijenu vazduha u frižiderskom prostoru – kaže Slobodan Prpoš i naglašava da sve ove tehnologije čine da nam namirnice u frižideru duže ostaju svežije, kao da su ubrane juče, što je veoma važno kada je reč o uštedi. 

Promo
 

Zato, kompanija “Beko Balkans”, poziva svoje potrošače da isprate novu “Beko” nacionalnu kampanju koja je počela 1. juna i traje do 31. jula 2023. i da se upoznaju sa tehnologijama koje ne samo da čine da uvodimo zdrave navike već utiču i na uštedu i brigu o kućnom budžetu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike