Uštedite električnu energiju koristeći Samsung kućne uređaje

25.05.2023

12:00

0

Kompanija Samsung, koja je i vodeći proizvođač kućnih uređaja, shvatila je tu potrebu i razvila inovativne tehnologije

Uštedite električnu energiju koristeći Samsung kućne uređaje
Copyright Promo

U današnjem svetu, kada je očuvanje resursa i smanjenje potrošnje energije postalo pitanje od velike važnosti, mnogi traže načine da smanje svoju potrošnju električne energije. Na to nas navodi i konstantan rast cena skoro svih proizvoda i usluga, pa je svaki vid uštede dobro došao.

Kompanija Samsung, koja je i vodeći proizvođač kućnih uređaja, shvatila je tu potrebu i razvila inovativne tehnologije kako bi korisnicima omogućila uštedu energije bez kompromisa u kvalitetu i performansama.

Promo
 

 

Efikasni uređaji za domaćinstvo

Jedan od ključnih faktora u smanjenju potrošnje energije je efikasnost aparata koje koristimo u svakodnevnom životu. Samsung kućni uređaji su dizajnirani sa ciljem da pruže najviši nivo energetske efikasnosti.

Promo
 

 

Samsung mašine za pranje i za sušenje veša koriste senzore koji prilagođavaju ciklus pranja i sušenja u skladu sa količinom veša i nivoom vlage. Ovo omogućava optimalno korišćenje vode i energije, čime se smanjuje ukupna potrošnja električne energije.

Promo
 

 

Samsung mašina za veš pruža učinkovito pranje čak i na najnižim temperaturama uz Ecco Bubble tehnologiju.

Sistem QuickDrive skraćuje vreme pranja bez smanjenja efikasnosti. Tu su i praktična Add Wash vrata koja vam omogućavaju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tokom samog pranja. Mašina sa higijenskom parom takođe uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9 posto bakterija i alergena. Za savršenu negu veša potrebna vam je i mašina za sušenje koja nežno suši odeću, ne oštećuje je i osigurava da vam nakon sušenja ne treba peglanje.

Kada je reč o rashladnim uređajima, Samsung frižideri su opremljeni tehnologijama koje održavaju konstantnu temperaturu i vlagu unutar frižidera, čime se smanjuje potrošnja energije. Samsung Bespoke frižidere možete prilagoditi svojoj kuhinji kako bi se savršeno uklopili u enterijer, a unutrašnjost samog frižidera ima dovoljno prostora za police i fioke za organizovanje bilo koje vrste namirnica.

Promo
 

 

Police su podesive, što je odlično za smeštaj visokih predmeta kao što su flaše ili voće i povrće. Ono što je odlično za ove frižidere jeste da održavaju hranu dugo svežom što je još jedan od načina štednje s obzirom na to da nećete morati da bacate hranu koju ne iskoristite odmah.

Promo
 

 

Minimalna potrošnja energije

Uz širok spektar Samsung kućnih uređaja, među onima koji se najviše koriste su usisivači, a dva koja se posebno ističu su Bespoke Jet i Samsung robotski usisivač koji ne samo da štede energiju, već i olakšavaju svakodnevne kućne poslove.

Bespoke Jet je revolucionarni sistem za čišćenje koji kombinuje funkcionalnost usisivača i mopa u jednom uređaju. Opremljen je naprednom tehnologijom koja omogućava temeljno čišćenje podova uz minimalnu potrošnju energije. Zahvaljujući moćnom usisnom sistemu, Bespoke Jet uklanja prašinu, mrlje i prljavštinu s podova brzo i efikasno. Takođe, ovaj uređaj koristi precizno doziranje vode, što znači da neće biti suvišnog rasipanja tečnosti, čime se smanjuje potrošnja energije potrebne za zagrevanje i pumpu vode. Pored toga, Bespoke Jet koristi inteligentno mapiranje prostora, čime se smanjuje vreme potrebno za čišćenje i štedi električna energija.

Drugi izuzetan uređaj koji vam može pomoći u štednji električne energije je Samsung robotski usisivač. Ovi pametni uređaji koriste napredne senzore i algoritme kako bi efikasno čistili podove bez vaše intervencije. Robotski usisivači se lako programiraju putem aplikacije na vašem pametnom telefonu,

omogućavajući vam da ih pokrenete ili zakazujete čišćenje kada niste kod kuće. Ovi uređaji takođe koriste senzore za prepoznavanje prepreka i mogućnost automatskog povratka na punjač kada se baterija isprazni. To znači da ne samo da štedite vreme i trud, već i smanjujete potrošnju električne energije u poređenju sa ručnim usisavanjem.

Kako biste bili sigurni da će vaši uređaji dugo izdržati i da nećete ubrzo nakon kupovine morati da tražite novi i trošite dodatni novac, onda je kupovina Samsung uređaja najbolje rešenje za vas. Samsung sada daje 5 godina garancije na određene modele Samsung frižidera, veš mašina, ugradnih kuhinjskih uređaja i usisivača kupljenih u periodu od 1.2. do 31.12.2023, kao i za pojedine modele mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša kupljenih u periodu od 1.2. do 31.3.2023, kao i od 1.10. do 31.12.2023. Više informacija o ovoj promociji potražite na linku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike