Kada se spoje biznis ideja italijanskog milijardera i gastronomija dobijate autentično iskustvo koje sada možete doživeti i u Beogradu
Pruža kombinaciju luksuza, zabave i vrhunske hrane, koja je već postala hit širom sveta
Naš grad je poznat po svojoj fantastičnoj gastro sceni, a sada je dobio još jedno prestižno mesto.
Restoran inspirisan italijanskim "dolce vita" stilom, otvorio je svoja vrata u poznatom beogradskom tržnom centru i doneo ne samo vrhunsku hranu, već i nezaboravan doživljaj.
Ukoliko vam se sviđa duh Italije, uživaćete i u samom ambijentu restorana koji je sofisticiran, ali ležeran, savršen za svakog ljubitelja italijanske tradicije i njene moderne interpretacije.
Sa lokacijama u Milanu, Njujorku, Londonu i Dohi, Crazy Pizza franšiza je već stekla reputaciju mesta koje ne samo da nudi fenomenalne pice, već i spektakl za sve čula.
Ovaj restoran je deo prestižnog portfolija Flavija Brijatorea, legende Formule 1, koji je uspešno spojio svet luksuza i vrhunske gastronomije.
Na meniju su nas zatekla naizgled jednostavna jela, predjelo koje su činili italijanski klasici kao što su sir i paradajz, ali i tradicionalne pice sa tankom korom, koje se peku u legendarnim Morello pećima.
Kombinacijom svežih sastojaka, vrhunskog kvaliteta, dobijate savršeni sklop mirisa i ukusa, jedno posebno iskustvo.
Apsolutna gastronomska zvezda celokupnog menija je ujedno i jedan od zaštitnih znakova ovog restorana -tartufo pica, tanko, vazdušasto i hrskavo testo posutno kremastom i elastičnom mocarelom i začinjeno savršeno izbalansiranom kombinacijom crnih i belih tartufa.
Poseban doživljaj pruža usluga – pica majstori izvode pravi performans pred gostima, bacajući testo u vazduh i šetajući između stolova, zbog čega se osećate kao da ste u pozorištu, a ne u restoranu.
Nisu zaboravljeni ni deserti, sa kultnim tiramisuom i slatkom picom sa nutelom koja je san svakog ljubitelja čokolade.
Pored pet specijalnih pica, gosti su imali priliku da uživaju u pravom gastronomskom spektaklu, sa selekcijom vina i vrhunskim predjelom koje se sastojalo od burate sa paradajzom, tankom fokačom, salatom od spanaća i San Daniel pršute.
Ovaj restoran nije samo mesto za obrok – to je događaj, pravi šou, a Beograd je postao dom jednog od najuzbudljivijih gastronomskih koncepta.
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari