Ispohujte ribu bez brašna: Dobićete zlatnu koricu i neopisivo dobar ukus

06.04.2023

14:59

0

Autor: Z.A.S.

Način pohovanja koji će vas oduševiti

Ispohujte ribu bez brašna: Dobićete zlatnu koricu i neopisivo dobar ukus
Pohovana riba - Copyright Profimedia

Retko ko ne voli pohovane filete ribe, a ruku na srce, oni su i najjednostavniji za pripremu, kada je riba u pitanju.

Pored toga što nema čišćenja, što je ujedno i najteži deo posla, očas posla će biti i gotovi i preukusni.

Savetujemo da, umesto klasičnog poha koji uključuje brašno, jaja i prezle, isprobate ovaj sa majonezom i sirom. Ne samo da će riba imati zlatnu koricu, već će ukus biti mnogo bolji.

Priprema vam, kao i kod običnog pohovanja, neće oduzeti mnogo vremena.

Sastojci:

  • 4 jajeta 
  • 4 kašike majoneza 
  • 200 g tvrdog sira
  • 1 kg fileta ribe (po izboru)
Freepik
 

Priprema:

Izrendajte sir, pa ga pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Sipajte so i biber, a zatim dobro sjedinite smesu.

Ribu uvaljajte u dobijenu smesu i pržite je na malo ulja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike