Šest pravila za najukusnije dinstano mleveno meso: Već kod prvog svi grešimo
Profesionalna kuvarica otkriva najbolje trikove

Sigurno ste mnogo puta do sada već pripremali mleveno meso, pogotovo ako ste ljubitelj bolonjeza - najpopularnijih špageta.
Međutim, verovatnoća da ste ga pripremali na pogrešan način je ogromna. Sada ćete to moći da promenite, jer je profesionalna australijska kuvarica otkrila kako da pripremite najukusnije mleveno meso.
Ispratite ovih šest jednostavnih koraka i bićete oduševljeni rezultatom.
Kako pravilno izdinstati mleveno meso:
1. Pre svega, potrebno je da tiganj, bez ulja, dobro zagrejete
2. Nakon toga, spustite u njega mleveno meso (treba da cvrči kada ga spustite)
3. Nemojte odmah da počnete da mešate mleveno meso, već tek kada bude dobilo boju.
4. Da biste razbili grudvice, koristite plastičnu varjaču, nikako drvenu.
5. Ovako pripremljeno mleveno meso biće preukusno, pa vam sosovi neće biti ni potrebni.
Profimedia
6. Koristite različite začine i poboljšajte njegov ukus.
Vodite se ovim pravilima, koja će vam pomoći da napravite ukusno mleveno meso koje ćete koristiti za musaku, sarmu, punjene paprike ili, svima omiljeni, bolonjeze sos.
BONUS VIDEO:
Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari