Ne morate ništa da dodajete, dovoljno je samo da ga nekoliko puta bacite na sto: Najbolji trik za sočno mleveno meso koje se neće raspadati
Trik zlata vredan
Mleveno meso se koristi za pripremu mnogih jela, a mnoge domaćice kupuju i veće količine, pa ih posle odvajaju, pakuju i stavljaju u zamrzivač kako bi ga u kući bilo kad god zatreba.
Iskusne domaćice koriste i nekoliko trikova da mleveno meso bude sočnije i ukusnije, a neke od njih sigurno i vi znate.
Međutim, verujemo da ovaj sa bacanjem još uvek niste isprobali.
Dobro ste pročitali - bacanje. Ukoliko planirate da napravite faširane šnicle ili ćufte u paradajz sosu, obavezno isprobajte ovaj trik, jer će meso biti mnogo sočnice, a neće se ni raspadati.
Šta je potrebno da uradite?
Uzmite činiju, u nju stavite mleveno meso i pomešajte ga sa začinima po žeji. Slobodno koristite sve što biste i inače, a kada sve budete dobro sjedinili, stavite meso u kesu i zavežite je, ali tako da ostavite malo prostora, da bi vazduh mogao da cirkuliše.
Zatim podignite kesu na visinu do 30 santimetara i onda je bacite. Ovaj postupak ponovite 15 puta. Meso, nakon toga, stavite na pola sata u frižider.
BONUS VIDEO:
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari