To li je ljubav? Za "golf dvojku" star 31 godinu dao 80.000 evra, a mogao je da kupi dva nova (VIDEO)

07.02.2023

10:47

0

Autor: K. O.

Dvojica kupaca silno su želela ovaj automobil, pa su mu nadmetanjem "nabili" astronomsku cenu

To li je ljubav? Za "golf dvojku" star 31 godinu dao 80.000 evra, a mogao je da kupi dva nova (VIDEO)
golf 2 - Copyright Unsplash

Znamo da su na Balkanu "Folksvagenova" vozila cenjena, a da posebno mesto u srcima ljudi zauzima čuveni "golf II", naročito u Bosni Hercegovini. I možda ne bi bilo toliko iznenađenje da je neko sa ovih prostora papreno platio taj automobil, ali sve se dešava u SAD, gde je je "golf" druge generacije na aukciji dostigao neverovatnu cenu od 87.000 dolara ili 80.000 evra.

Da, dobro ste pročitali, neko je za VW "golf II" GTI izdvojio sumu koja može da se iskoristi za kupovinu novog "golfa R", i to dva komada.

A za tako visoku cenu kriva su dvojica kupaca koja su ga silno želela, pa su svojim nadmetanjem digla cenu do neba.

Sve je išlo uobičajenim ritmom do iznosa od oko 35.000 dolara, a potom su se svojim ponudama istakla dva korisnika Kbod i Pablovv.

Ostali su otpali na 45.000 dolara, a onda su ova dvojica navalila na "golf" kao da su u pitanju život i smrt. Zaustavili su se na iznosu od vrtoglavih 87.000 dolara koji je ponudio Pablovv.

 

 

Aukcija koju je organizovao Bring-A-Trailer izazvala je neviđeno interesovanje. U njoj je učestvovalo više od 1.000 osoba, a oglas je prikupio preko 640 komentara.

Inače, ovaj "golf II" 16V iz 1992. godine prešao je 85.000 kilometara. Automobil je u više nego pristojnom stanju, sa bogatom opremom i potpunom servisnom istorijom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike