Popularni jutjuber snimio se u trenutku nesreće „lamborginijem“ od 300.000 evra (VIDEO)

30.08.2022

07:58

0

Autor: Z. A.

Moglo je da se završi baš gadno

Popularni jutjuber snimio se u trenutku nesreće „lamborginijem“ od 300.000 evra (VIDEO)
jutjuber - Copyright Printscreen: YouTube/ Dobre Brothers

Iako ima kočnice preuzete iz Formule 1, moćni „lamborgini“ bio je prevelik zalogaj za neiskusnog vozača.

„Lamborgini hariken STO“ specijalna je izvedba namenjena vrhunskim vozačima koji svoje vozačko umeće žele izbrusiti na stazi. Darijus Dobre iz „Dobre Brothers“ definitivno ne spada među njih, ali ipak zaslužuje i jednu pohvalu.

Naime, on je odlučio da isproba potencijal „lamborginija“ na osami, tačnije na napuštenoj trkaćoj stazi, pa time nije ugrozio nikog drugog osim sebe. I brata, koji je snimao celi događaj, pa na kraju umalo završio kao žrtva.

Zver pogonjenu V10 monstrumom jutjuber je nagazio do kraja i sve je na kraju prošlo dobro. Međutim, nakon polukružnog okretanja on je opet nagazio po gasu i počeo da juri prema startnoj poziciji. Kako to obično biva, neiskustvo začinjeno uzbuđenjem učinili su svoje, pa je vozač krenuo da koči prekasno. „Lamborgini“ se zaneo i završio u ogradi.

Sreća u nesreći je da jutjuber nije stradao, pa svih njegovih gotovo jedanaest miliona poklonika može odahnuti. Vidno šokiran rekao je kako mu je ovo prva automobilska nesreća. Nadamo se i poslednja, kao i da je izvukao pouku o tome kako se voze ovako snažni automobili.

Više od 300.000 evra vredan automobil će pak zbog oštećenja morati na servis i temeljnu obnovu prednjeg kraja koja neće biti jeftina. Ipak, vlasnika to neće previše uznemiriti, pa je tako na kraju snimka najavio da bi se mogao vratiti u „Bugatijevom“ „kironu“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike