Džastin Biber više nikada neće moći da kupi novi "ferari", pevač napravio neoprostivu grešku

07.05.2022

08:48

0

Slavni kanadski pevač našao se na crnoj listi "Ferarija"

Džastin Biber više nikada neće moći da kupi novi "ferari", pevač napravio neoprostivu grešku
profimedia-0196685507 - Copyright Profimedia

Kada je u pitanju vrhunac sportskih automobila, mali broj brendova može da parira luksuzu i pedigreu koji "Ferari" nudi potrošačima. Legendarni italijanski automobili su kultni fenomen sami po sebi, i bilo bi vam neprijatno da vidite bilo koju slavnu ličnost koja voli automobile a da ne obrati pažnju na ponudu brenda.

Zašto je Džastin Biber stavljen na crnu listu "Ferarija"? Vest o tome da je pevač na crnoj listi poznate automobilske kompanije prvi je preneo italijanski "Il Giornale". Prema pisanju ovog medija, Džastinu je od sada zabranjeno da kupuje ili vozi "Ferarijeve" automobile zbog načina na koji se ponašao sa "ferarijima" koje je posedovao u prošlosti.

Ferari je veoma strog u pogledu toga ko može da poseduje njihove automobile, kao i nivoa održavanja i brige koje očekuju od tih vlasnika. Zbog svoje velike strasti prema vozilima koja stvaraju, "Ferari "ne gleda blagonaklono na ljude koji "maltretiraju" automobile.

U Džastinovom slučaju, on je očigledno privukao pažnju brenda radeći neke ne tako popularne stvari sa svojim "ferarijem" 458 iz 2011.

Pevač je poznat po ekskluzivnim superautomobilima, a među njima su Ferrari LaFerrari, Fisker Karma, Ferrari 458 Italia i drugi.

Međutim, pop zvezda je napravila grešku koja je u "Ferariju" neoprostiva. U suštini, Biber nije sledio krajnje jasna pravila, odnosno nije poštovao etički kodeks na kojem insistira kompanija iz Maranela, tako da je zabrana konačna.

Pevač je kupio Ferrari 458 Italia, te ga je lakirao u Electric Blue plavu boju, a taj posao je za njega obavila ekipa iz "West Coast Customsa". Takođe, postavio je široki bodi-kit iz "Liberty Walka", a njegova najveća i neoprostiva greška je to što je čak i "Ferarijev" logo na njegovom automobilu urađen u plavoj boji.

"Ferari" stavlja do znanja svakom kupcu da se "ne igra" automobilom, tako da ne dopušta nedozvoljene modifikacije motora, nikakve modifikacije karoserije, a i za lakiranje automobila je potrebno dobiti dozvolu.

Još jedna Biberova greška je to što je svoj plavi "ferari" prodao 2017. godine na aukciji, i to manje od godinu dana nakon kupovine, što kompanija iz Maranela takođe ne dozvoljava.

Srećom po Bibera, ništa ga ne sprečava da kupi "Ferarijeve" modele od drugih vlasnika.

On nije prva poznata ličnost koja se našla na "Ferarijevoj" crnoj listi, jer tu se nalaze i starleta Kim Kardašijan, reper 50 Cent, kao i glumac Nikolas Kejdž.

Bez obzira na sve, sa flotom koja uključuje "rols-rojs", "maserati" i druge vrhunske etikete, pevač će sigurno preboleti ovaj udarac.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike