Ljubavna priča u devet scena: Premijera predstave "Sada nije juli" u Ateljeu 212 (FOTO)

24.06.2024

14:40

0

Muziku je komponovao bend "Mitsko biće"

Ljubavna priča u devet scena: Premijera predstave "Sada nije juli" u Ateljeu 212 (FOTO)
Scena iz predstave "Sada nije juli" - Copyright Atelje 212/Boško Đorđević

Premijera predstave "Sada nije juli" biće održana u Ateljeu 212 u okviru glavnog programa Belefa 25. juna na sceni Petar Kralj u 20.30 časova.

Atelje 212/Boško Đorđević
 

Reditelj predstave je Luka Grbić a igraju Danilo Milovanović i Mila Lalović. Muziku za ovu predstavu je komponovao bend "Mitsko biće".

Ljubavna priča na jednom ostrvu

Ova ljubavna priča u kojoj igraju mladi glumci Danilo Milovanović i Mila Lalović, dešava se na jednom ostrvu (i na putu do ostrva), pod nemilosrdnim, letnjim suncem, ON (20) i ONA (20), posle duže razdvojenosti, pokušavaju da evociraju nekadašnju romantičnu ljubav – ako je nje ikada i bilo.

Atelje 212/Boško Đorđević
 

U okruženju letnjeg filmskog festivala na kojem rade kao volonteri, glavni likovi drame pokušavaju da pronađu zajednički jezik u moru ličnih asocijacija, da pronađu empatiju u opštoj apatiji, i da prevaziđu međusobno otuđenje uprkos ličnim strahovima i frustracijama.

U stalnom klinču

U stalnom klinču, On i Ona zajedno prolaze kroz devet scena, odnosno devet situacija:

Atelje 212/Boško Đorđević
 

Putovanje (kopnom i vazduhom), randevu na brodu, besmisleni manuelni rad u podrumu jedne lokalne osnovne škole, ljubomornu svađu na plaži, borbu sa sunčanicom na dokovima, otvaranje festivala, odlazak u ambulantu i na kraju poslednji susret, u kom oboje dolaze do velikog i očekivanog klimaksa koji svaka ljubavna priča mora da doživi, pa i ona najtužnija. Što ova svakako nije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike