Miloš Timotijević za 24sedam o temi vantelesne oplodnje u predstavi "64": Jedne stvari nisam svestan (FOTO)

19.05.2024

09:20

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je drama o ženama i muškarcima, o deci i roditeljima, o stvarnosti i mašti

Miloš Timotijević za 24sedam o temi vantelesne oplodnje u predstavi "64": Jedne stvari nisam svestan (FOTO)
Copyright Promo/Boško Đorđević

Jubilarno pedesto izvođenje predstave“64” Tene Štivičić, u režiji Alise Stojanović, biće odigrano u Ateljeu 212 u nedelju, 19. maja, u 20 sati, na sceni "Mira Trailović".

U drami "64" Tena Štivičić razotkriva intimu savremenog bračnog para koji se lomi pod teretom očekivanja. Onih sopstvenih, izneverenih, međusobnih i onih koje im nameće društvo.

Promo/Boško Đorđević
 

Smešno, bolno, dirljivo, apsurdno...

Na pragu četrdesetih Eva i Danijel trebalo bi da su situirani, stabilni i ostvareni, konačno spremni da zasnuju porodicu. Ali, na svim životnim planovima nagrizaju ih emotivne, finansijske i egzistencijalne nesigurnosti. Činjenica da neuspevaju da naprave dete i da moraju da se upuste u proces vantelesne oplodnje, primorava ih da preispitaju svoju vezu, sebe i sva svoja uverenja. Situacije u koje ih to dovodi su smešne i bolne, dirljive i ponižavajuće, apsurdne i inspirativne.

Promo/Boško Đorđević
 

“64” je drama o ženama i muškarcima, o deci i roditeljima, o stvarnosti i mašti. Glavne uloge igraju Hana Selimović, Miloš Timotijević, Jelena Đokić, Vladica Milosavljević, Branislav Zeremski, Ivan Jevtović, Vladislav Mihailović i Denis Murić. 

Divan je osećaj igrati ovu predstavu

Premijera predstave bila je 21.aprila 2021. godine na sceni "Petar Kralj".

Promo/Boško Đorđević
 

O jubilarnom, pedesetom izvođenju ovog komada, Miloš Timotijević je za 24sedam naglasio: 

- Divan je osećaj igrati na velikoj sceni Ateljea 212. A posebno ovu predstavu, o toliko kompleksnoj temi kao sto je vantelesna oplodnja, koju je divno napisala Tena Štivičić i sjajno režirala Alisa Stojanović, obožavam da igram i sa uživanjem idem u pozorište. Nisam ni svestan da smo je odigrali već 49 puta - rekao je popularni glumac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike