Penelope Kruz u "Frankenštajnovoj nevesti": Glumica se priključila zvezdanoj ekipi filma (FOTO)

15.01.2024

13:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera će biti 2025. godine

Penelope Kruz u "Frankenštajnovoj nevesti": Glumica se priključila zvezdanoj ekipi filma (FOTO)
Copyright Profimedia

Studio Warner Bros. potvrdio je da je preuzeo najnoviji projekt Megi Džilenhol o Frankenštajnovoj nevesti, nakon što ga je Netfliks odbacio. Snimanje bi trebalo da počne za tri meseca.

Profimedia
 

Film smešten u tridesete godine 20. veka prati usamljenog Frankenštajna koji odlazi u Čikago kako bi zatražio doktora da mu napravi partnerku. Njih dvojica zatim odluče da ožive ubijenu mladu ženu, koja postaje Frankenštajnova nevesta. Međutim, nakon što ona privuče pažnju policije i zapali iskru radikalnog društvenog pokreta, oni shvataju da su dobili više nego što su tražili.

Anet Bening i Penelope Kruz

Glavnu ulogu u filmu igra Džesi Bakli, koja je već sarađivala sa Megi Džilenhol na filmu "Mračna kći" i bila nominovana za Oskara u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Profimedia
 

Prošle godine je objavljeno da će u ovom ostvarenju igrati Kristijan Bejl i Piter Sarsgard, a sada je potvrđeno da im se priključuju glumice Anet Bening i Penelope Kruz.

Profimedia
 

Džilenhol je do sada režirala samo jedan film, pomenutu psihološku dramu "Mračna kći", sa Olivijom Kolman u glavnoj ulozi, baziranu na istoimenom romanu Elene Ferante, za koji je pisala i scenario, što joj je donelo nominaciju za Oskara.

Premijera "Frankenštajnove neveste" će biti 2025. godine, prenosi Deadline. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike