24SEDAM SAZNAJE: Marko Miljković odveden u bolnicu pod jakim policijskim obezbeđenjem! (VIDEO)

06.03.2024

15:32

0

Miljković je do bolnice prevezen uz strogu policijsku pratnju

24SEDAM SAZNAJE: Marko Miljković odveden u bolnicu pod jakim policijskim obezbeđenjem! (VIDEO)
Marko Miljković - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević/E-Stock

Danas oko 14 časova, Marko Miljković, poznatiji kao Mesar i jedan od vođa ozloglašenog klana, doveden je u bolnicu na Voždovcu pod izuzetno jakim merama bezbednosti, saznaje portal 24sedam.rs.

Miljković, prebačen je u bolnicu na redovni medicinski pregled, za koji, prema informacijama naših izvora, nije bilo uslova unutar zidina pritvorske ustanove.

Prema nezvaničnim informacijama, Mesar je do bolnice prevezen uz strogu policijsku pratnju, uključujući i lisice na rukama, što je dovelo do privremenog, ali osetnog povećanja bezbednosnih mera u okolini bolnice na Voždovcu.

Očevici opisuju scene koje više podsećaju na filmsku dramu nego na uobičajeni prizor u beogradskom naselju. Policija je bila prisutna u velikom broju, sa nekoliko patrolnih vozila i teško naoružanim jedinicama, dok su prolaznici bili upućivani da izbegavaju područje oko bolnice.

Izvor blizak istrazi otkriva za 24sedam.rs da je Miljkovićev dolazak u bolnicu bio neophodan zbog specifičnih medicinskih procedura koje nisu mogle biti izvršene unutar pritvorske bolnice. Detalji o prirodi njegovih zdravstvenih problema nisu javno dostupni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike