Suparnice u sudnici: Stigle žene Velje Nevolje i Mareta Mesara

29.02.2024

10:23

0

U Specijalnom sudu počinje suđenje za pranje para klana Belivuk-Miljković

Suparnice u sudnici: Stigle žene Velje Nevolje i Mareta Mesara
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Tanja Miljković i Bojana Belivuk, supruge vođa klana koje se ne podnose, stigle su u Specijalni sud u Beogradu u kom bi danas njima i muževima trebalo da počne suđenje za pranje para.

Za danas je zakazano pripremno ročište zatvoreno za javnost na kom bi svi optuženi trebalo kratko da se izjasne o krivici a njihovi branioci da predlože dokaze koji će se izvoditi na suđenju. Po završetku pripremnog ročišta sudija će zakazati glavni pretres odnosno suđenje.

Optužnicom su, pored Miljkovića i Belivuka, obuhvaćeni i Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Filip Ivanovski, Marija Milutinov i Snežana Đorđević, zbog više krivičnih dela pranja novca od 2015. do 2020. godine.

Svi optuženi se terete za produženo krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu, osim Snežani Đorđević kojoj je stavljeno na teret krivično delo pranje novca u saizvršilaštvu.

Inače, supruge Velje Nevolje i Marka Mesara ne razgovaraju jedna sa drugom, a njih dve su potpuno različiti tipovi. Tanja Miljković voli da se doteruje, nosi skupe bunde, fensi naočare, posećuje frizerske salone, a Bojana Belivuk ne mari previše za te stvari.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike