Top 7 jesenjih manifestacija u Srbiji: Dolaze meseci slavljenja preukusne hrane, pića i života! Evo gde sve možete uživati! (VIDEO)

08.10.2023

08:10

0

Autor: R.M.

Tu su grožđenbalovi u čast vina i vinara, pa onda manifestacije u čast čvaraka, tikve, slanine, sarme, rakijade, kupusijade...

Top 7 jesenjih manifestacija u Srbiji: Dolaze meseci slavljenja preukusne hrane, pića i života! Evo gde sve možete uživati! (VIDEO)
Copyright 24sedam

Leto i toplo vreme je gotovo iza nas, ali to ne znači da se moramo zatvoriti u kuću jer više nemamo gde da se provedemo i zabavimo.

Naprotiv! Jesen je period u Srbiji kada se odigrava veliki broj manifestacija, a čini se čak i da ih ima više nego kada su lepi dani.

Tu su grožđenbalovi u čast vina i vinara, pa onda manifestacije u čast čvaraka, tikve, slanine, sarme...

Srbi vole da slave i rakiju, kupus kao i mnogu drugu hranu.

Ali tu su mnogobrojni vašari na kojima se može videti svašta - od svilenih bonbona i šećerne vune, pa do opanaka, rakije, pečenja...

Sve u svemu, jesen nije period za zatvaranje u kuću nego deo godine kada treba dati pun gas pred zimu. I zato smo za vas odabrali top 7 destinacija na koje možete otići i uživati u našoj tradiciji, ali i specijalitetima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike