Kristijan posetio osnovnu školu zbog uloge u spotu i poručio: Ko može da kaže deci da kriminal nije dobar nego sam bivši kriminalac

20.04.2023

18:28

0

"Stigao sam na Kanarevo brdo, i odjednom svi klinci oko mene, slikali su se sa mnom, tražili autograme, bila je to baš opšta pometnja"

Kristijan posetio osnovnu školu zbog uloge u spotu i poručio: Ko može da kaže deci da kriminal nije dobar nego sam bivši kriminalac
Kristijan Golubović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović, poznat i po svojoj kriminalnoj prošlosti, objasnio je zbog čega je bio u OŠ "Đura Jakšić", rekavši da se radi o saradnji sa grupom Crni Cerak koje je želeo da dovede u svoju emisiju. Oni su ga pozvali u školu.

- Stigao sam na Kanarevo brdo, i odjednom svi klinci oko mene, slikali su se sa mnom, tražili autograme, bila je to baš opšta pometnja. Ja sam se tu obukao kao profesor, bela košulja, žuta kravata. Trebalo je samo da pitam učenike ko je Crni Cerak i da oni ustanu, počnu na đuskaju, igraju, luduju i tako to. Neko je napravio priču zašto se ja nalazim u školi. Postoji mnogo razloga zašto Kristijan treba da bude u školi i da deci kažem ono što ja nisam radio. Da se ne drogiraju, da ne piju, ne puše, da uče školu i dobiju diplomu da budu totalno drugačiji nego mi kao klinci kad smo zapostavili školu zbog mangupiranja i nismo nastavili sa našim praksama za koje imamo diplomu - izjavio je on za Telegraf.

Kristijan je potom otkrio kakva se poruka šalje deci.

- Ja ne znam kakva je poruka spota, i ne interesuje me iskreno. To je poslovna saradnja i ja uzimam novac za to. Đacima od strane mene se šalje jasna poruka da se ne bave kriminalom. Pričanjem naših priča iz života mi kažemo da je kriminal štetan i da to niko više ne radi. To je naša poruka i zato i postojimo. Ko može da kaže deci da kriminal nije dobar nego sam bivši kriminalac. Ako ratnik dođe iz rata, ima iza sebe 50 ratišta, pa više je on kompetentan da priča o ratu nego školovani general. Mi smo bili na prakisi što se tiče kriminala na najvišem nivou i prestali smo to. Omladina misli da je kriminal sladak jer vozimo dobra kola i imamo lepe žene, nosimo skupe stvari, ali to je sve pogrešno, i evo ja već 15 godina propagiram aktivno protiv toga. Samo škola, obrazovanje i sport mogu da dovedu do najkvalitetnijih ljudi - istakao je on.

24sedam/Goran Sivački
Kristijan Golubović

Kristijan nam je rekao malo više o svom obrazovanju.

- Ja sam završio osnovnu i srednju školu. Po struci sam mašinski tehničar. Upisao sam likovnu akademiju, ali imao sam problema sa profesorkom. Raspravljali smo se na političkoj osnovi.

U jednom trenutku na spotu se čuje kako Kristijan nekog naziva debilom kao i degenerikom, a sada je otkrio o čemu se tu konkretno radi.

- Ja sam sebe nazvao debilom, a statiste u spotu sam nazvao degenericima. Ja sam najveći debil, a degeneracija je Crni Cerak jer se ponašaju ludački, tako igraju i tako se ponašaju. U spotu se prikazuje da ne poštuju nikog, razvaljuju učionicu, ja kao padam u nesvest, i sve to, videćete sve u spotu.

- Današnje vreme je najgore. Iza škole postoje mnogo štekova gde se deca snimaju, puše travu, čak dolazi i do silovanja. Ja bih sve to zabranio. Nije tu problem Kristijan, već je problem mnogo veći. Nastavnik se više ne poštuje, ako pogledamo koliko profesora danas deca čak i prebiju. Čitav kadar je taoc dece koja su devijantna. Ranije se išlo u školu da nešto naučite. Ja sam voleo geografiju i fiziku i hemiju i to mi je to bilo najlakše jer me je interesovalo, pa sam poštovao te ljude. Nastavnik fizičkog me nije fascinirao jer nas je lupao dnevnikom po glavi, pa samim tim nisam voleo taj predmet.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike